Celebrity

30 Μαΐου 2024 12:30

Βασίλης Καρράς: Στη δημοσιότητα η διαθήκη του - Πάνω από 10 εκατ. ευρώ η περιουσία του

Βασίλης Καρράς: Στη δημοσιότητα η διαθήκη του - Πάνω από 10 εκατ. ευρώ η περιουσία του

-

Στη δημοσιότητα δόθηκε η διαθήκη που είχε συντάξει ο Βασίλης Καρράς, με τον Θάνο Βάγιο να δίνει στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα όλο το ρεπορτάζ. Η περιουσία που είχε ο τραγουδιστής, είναι πάνω από 10.000.000 ευρώ με τον ίδιο να αφήνει τα πάντα στη σύζυγό του και την κόρη τους.

Ανάμεσα στα όσα άφησε στην διαθήκη του ο Βασίλης Καρράς είναι μία μονοκατοικία στην Καρδία Θεσσαλονίκης, ένα κτήμα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, το περίφημο "Χωριό της Ειρήνης", ένα παραθαλάσσιο εξοχικό, ένα πολυτελές διαμέρισμα στην Αθήνα, τραπεζικές καταθέσεις και πνευματικά δικαιώματα τραγουδιών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο "Χωριό της Ειρήνης" υπάρχουν μέσα ελαιόδεντρα που παράγουν λάδι, γεγονός που ανεβάζει περισσότερο την αξία του. Ο τραγουδιστής έχει μοιράσει την περιουσία του σε δύο ίσα μέρη. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Θάνου Βάγιου, παλιότερα είχε γίνει μία άκρως δελεαστική πρόταση στον Βασίλη Καρρά να πουλήσει το "Χωριό της Ειρήνης" για 7 εκατομμύρια ευρώ, αλλά είχε αντισταθεί σθεναρά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)