Celebrity

29 Μαΐου 2024 16:19

Γιώργος Μαζωνάκης: Πώς η αδερφή του τον "πέταξε έξω" από την εταιρεία στην οποία ανήκει το σπίτι στην Μύκονο;

Γιώργος Μαζωνάκης: Πώς η αδερφή του τον "πέταξε έξω" από την εταιρεία στην οποία ανήκει το σπίτι στην Μύκονο;

-

Νέες εξελίξεις σχετικά με τη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη και της αδερφής του, Βάσως, παρουσιάστηκαν στην εκπομπή “Fay’s Time” το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο Άγγελος Βουράκης πήρε τον λόγο και αποκάλυψε πώς η αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη τον "πέταξε έξω" από την εταιρεία στην οποία ανήκει το σπίτι στην Μύκονο.

Διαβάστε επίσης!  Γιώργος Μαζωνάκης: Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων - Η ανακοίνωση του δικηγόρου του

«Το ακίνητο ανήκει στην εταιρεία, είναι ιδιοκτησία της εταιρείας. Ούτε στον Γιώργο Μαζωνάκη ανήκει ως φυσικό πρόσωπο, ούτε στην αδερφή του ως φυσικό πρόσωπο. Όποιος έχει τις μετοχές τις εταιρείας, έχει και το ακίνητο. Τον Αύγουστο του 2023 ο Γιώργος Μαζωνάκης φέρεται να μεταβίβασε το ποσοστό του 5% στην αδελφή του και 5% στον κύριο Δημήτρη Μακρυνιώτη. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, λοιπόν, φέρεται να μην έχει συναινέσει ποτέ να μεταβιβάσει αυτό το ποσοστό.

Υπήρχε ένα πληρεξούσιο του Γιώργου Μαζωνάκη προς την αδερφή του που της επέτρεπε να τον εκπροσωπεί σε όλα. Φέρεται η αδερφή του να έκανε χρήση του πληρεξουσίου. Τυπικά ήταν καλυμμένη. Φέρεται να χρησιμοποίησε το πληρεξούσιο, να έγινε η μεταβίβαση των μετοχών, εν αγνοία του Γιώργου Μαζωνάκη», αποκάλυψε ο Άγγελος Βουράκης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos