Celebrity

28 Μαΐου 2024 16:00

Μενεγάκη για Κασσελάκη: "Με το να βγαίνει μπροστά με τον Τάιλερ, έχει βάλει μεγάλο λιθαράκι για να έχει ο καθένας την επιλογή του"

Μενεγάκη για Κασσελάκη: "Με το να βγαίνει μπροστά με τον Τάιλερ, έχει βάλει μεγάλο λιθαράκι για να έχει ο καθένας την επιλογή του"

-

Η Ελένη Μενεγάκη μαζί με την ομάδα της σχολίασε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Γιώργο Λιάγκα και στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια του Mega μετά τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη στον σύζυγό του, Τάιλερ Μάκμπεθ σχολίασε πως με αυτόν τον τρόπο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει βοηθήσει στο ότι μπορεί ο καθένας να έχει την επιλογή του!

«Δε ξέρω αν σε εκείνον έχει δημιουργήσει πρόβλημα, όπως του είπαν “μη λες τόσα πολλά, κρύψ’τον”. Σκέφτομαι όμως ότι από τη στιγμή που συστήθηκε και αρχίσαμε να τον γνωρίζουμε – πριν ακόμα εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- έχει βάλει μεγάλο λιθαράκι για να αλλάξει το πώς οι περισσότεροι στη χώρα αυτή που ζούμε να συνηθίζουν σε αυτήν την κατάσταση, δηλαδή το να μπορεί ο καθένας να έχει την επιλογή του. Δεν πιστεύεις ότι έχει βοηθήσει πολύ με το πόσο μπροστά βγαίνει ο ίδιος και το επικοινωνεί (όλο αυτό με τον Τάιλερ), έχοντας συνέχεια από πίσω του κάμερες τους τελευταίους μήνες;», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη για τον Στέφανο Κασσελάκη:







 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos