Celebrity

28 Μαΐου 2024 11:45

Στέφανος Κασσελάκης: Το παρασκήνιο της γνωριμίας με τον Τάιλερ και ο λόγος που ξαναπαντρεύονται στην Ελλάδα

Στέφανος Κασσελάκης: Το παρασκήνιο της γνωριμίας με τον Τάιλερ και ο λόγος που ξαναπαντρεύονται στην Ελλάδα

-

Ο Γιώργος Λιάγκας συνάντησε στις Σπέτσες τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του "Πρωινού" για όλους και για όλα.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ και αποκάλυψε για ποιον λόγο θα παντρευτούν για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, μετά τον γάμο τους στην Αμερική.

"Ουδέποτε σκέφτηκα αν πρέπει ή όχι να μιλήσω για τον Τάιλερ. Δεν πρόκειται να κρύψω τον άνθρωπο που αγαπώ και που είμαι υπερήφανος. Θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολο εκλογικά ή πολιτικά αν το έκρυβα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου. Αυτό δε σημαίνει ότι κάποιος έπρεπε να κρυφτεί για να πετύχει έναν σκοπό. Έχει έρθει κόσμος που μου έχει πει να μη δείχνω τόσο πολύ τον Τάιλερ δίπλα μου. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν θα αλλάξω το ποιος είμαι. Τέλος!

Είμαστε μία μονάδα εγώ και ο Τάιλερ, δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον! Υπάρχει το για πάντα. Ο κόσμος πρέπει να παντρεύεται το άτομο χωρίς το οποίο δε μπορεί να φανταστεί τη ζωή του. Το να παντρεύεσαι επειδή τσεκάρετε κουτάκια για εμένα δεν είναι το ιδανικό σενάριο. Ερωτεύτηκα στον Τάιλερ την καρδιά του. Είναι παιδί διαμάντι και νομίζω ότι το βλέπει αυτό σιγά σιγά η χώρα. Δεν έπρεπε να κρύψω τον Τάιλερ, ξεκολλήστε εσείς.

Με τον Τάιλερ γνωριστήκαμε στην Αμερική, ήρθε στις Σπέτσες ως φίλος και εδώ συνάψαμε τη σχέση μας. Ερωτευτήκαμε εδώ, μετά από δύο μήνες γίναμε ζευγάρι. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί.

Στην Αμερική δε μπορέσαμε να παντρευτούμε με τις συνθήκες που φανταζόμασταν. Διότι έγινα Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πριν παντρευτούμε, έτσι έγινε χρονικά. Άρα λοιπόν μετακομίσαμε στην Ελλάδα πριν παντρευτούμε. Νομικά τότε δεν επιτρεπόταν στην Ελλάδα να παντρευτούμε.

Εμείς λοιπόν παντρευτήκαμε στις Ηνωμένες Πολιτείες νομικά. Ήμασταν οι δυο μας και ένας μάρτυρας. Εντελώς ιδιωτική στιγμή. Και για όσους κατηγορούν ότι προβάλαμε το lifestyle μας, ούτε μία φωτογραφία από τον γάμο δε διέρρευσε. Θέλαμε υπό κανονικές συνθήκες να κάναμε μία μικρή γιορτή, ένα τραπέζι με τις οικογένειές μας και τους στενούς μας φίλους. Δε θα γίνει άλλος πολιτικός γάμος" ξεκαθάρισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos