Celebrity

28 Μαΐου 2024 23:00

Μάθιου Πέρι: Οι συμπρωταγωνιστές του από τα "Φιλαράκια" στις έρευνες για το ποιος του έδωσε την κεταμίνη

Μάθιου Πέρι: Οι συμπρωταγωνιστές του από τα "Φιλαράκια" στις έρευνες για το ποιος του έδωσε την κεταμίνη

-

Στις έρευνες που ξεκίνησαν και πάλι οι Αρχές για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, θα βοηθήσουν οι πρώην συμπρωταγωνιστές του ηθοποιού από την θρυλική σειρά "Φιλαράκια".

Αν και τον Ιανουάριο, ο ιατροδικαστής έκρινε ότι ο ηθοποιός πέθανε από τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης και πως η υπόθεση επρόκειτο να κλείσει, τελικά έπεσε έξω.

Ο φάκελος παραμένει ανοιχτός και οι έρευνες συνεχίζονται ακόμα, με τις Αρχές να επιμένουν στο ερώτημα, για το ποιος προμήθευσε τον ηθοποιό με κεταμίνη. Την ίδια ώρα, οι συμπρωταγωνιστές του Μάθιου Πέρι από τα «Φιλαράκια» είναι πρόθυμοι, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον τους που μίλησε στην Express, να βοηθήσουν στην έρευνα.

«Όλο το καστ εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένο με τον θάνατο του Μάθιου. Η Τζένιφερ και η Κόρτνεϊ ήταν οι πιο κοντινοί του και συναντήθηκαν όλοι μαζί, μετά τον χαμό του. Έχουν κουράσει το μυαλό τους προσπαθώντας να ανακαλέσουν με ποιον μπορεί να είχαν δει τον ηθοποιό το τελευταίο διάστημα, αλλά είναι αδύνατον να καταλάβουμε ποιος μπορεί να τον προμήθευε. Όπως και το υπόλοιπο καστ, η Τζεν και η Κόρτνεϊ είπαν ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τις Αρχές να βρουν ποιος του προμήθευε τόσο επικίνδυνες ποσότητες ενός θανατηφόρου ναρκωτικού», αναφέρει πηγή.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της Express, δύο ύποπτοι έχουν ήδη ανακριθεί και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Θυμίζουμε ότι ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου 2023, σε ηλικία 54 ετών. Η αιτία θανάτου του αποδόθηκε σε ατύχημα από τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης, με τις τοξικολογικές εξετάσεις να αποκαλύπτουν ότι ο οργανισμός του είχε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης κατά τη στιγμή του θανάτου του, ωστόσο δεν είχε αλκοόλ, κοκαΐνη, ηρωίνη, μεθαμφεταμίνη ή φαιντανύλη στον οργανισμό του.

Photo Credits: ABACA PRESS

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)