Celebrity

27 Μαΐου 2024 19:30

Μαίρη Συνατσάκη: "Μου έχουν στείλει χοντρά πράγματα, έχω κινηθεί νομικά για 2 σοκαριστικές περιπτώσεις"

Μαίρη Συνατσάκη: "Μου έχουν στείλει χοντρά πράγματα, έχω κινηθεί νομικά για 2 σοκαριστικές περιπτώσεις"

-

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Μεταξύ άλλων, η ίδια μίλησε για τις απειλές που έχει δεχθεί μέσα από τα social media, αποκαλύπτοντας πως για 2 περιπτώσεις έχει κινηθεί νομικά.

«Οι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν νομίζω ότι είναι τόσο επικριτικοί απέναντί μου. Νομίζω περισσότερο τα σχόλια στο Twitter. Μου έχουν στείλει και χοντρά πράγματα και επιθέσεις. Αυτό που με ζορίζει περισσότερο είναι ότι κάποιος μπορεί να εντοπίσει που μένω. Μου έχουν στείλει “αν σε ξαναπετύχω εκεί”. Αυτά λίγο με ταράζουν. Έχω κινηθεί νομικά για 2 πολύ σοκαριστικές περιπτώσεις.

Είχα  πάρα πολύ υλικό, το προώθησα στη δικηγόρο μου και εκείνη έχει κάνει όλες τις διαδικασίες… Είχε γίνει τότε χαμός με ένα βίντεο που ανέβασα για τους άνδρες…Η βία είναι εκεί έξω, μπορούμε να βρούμε γιατί υπάρχει; Για ποιον λόγο υπάρχει τόση βία; Μπορεί κάποιος να το εκλάβει ευνουχιστικά αυτό, το καταλαβαίνω», είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)