Celebrity

27 Μαΐου 2024 15:50

Ο Γιάννης Σεβδικαλής για την πρόταση γάμου στη Σοφία Κουρτίδου: "Αχ, η καρδούλα μου το ξέρει γιατί…"

Ο Γιάννης Σεβδικαλής για την πρόταση γάμου στη Σοφία Κουρτίδου: "Αχ, η καρδούλα μου το ξέρει γιατί…"

-

Μετά την πρόταση γάμου που έκανε στη Σοφία Κουρτίδου κατά την διάρκεια του Live του J2US ο Γιάννης Σεβδικαλής… το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα», για τα πρώτα του συναισθήματα.

 «Αχ, η καρδούλα μου το ξέρει! Το σύμπαν συνωμότησε πάρα πολύ γιατί η Σοφία είναι πολύ έξυπνη, ότι κατάφερα και τις σκαπούλαρα, πάλι καλά. Πάνω από μήνα ήταν στο μυαλό μου απλά τον τελευταίο μήνα το σχεδίαζα. Ούτε στους γονείς ήθελα να το πω γιατί πολύ εύκολα θα διαρρεύσει», εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιάννης Σεβδικαλής.

«Η μαμά του Γιάννη είναι το σύμβολο της μάνας και φανταστείτε πώς μπορεί να νιώθει, όταν βλέπει τον γιο της ευτυχισμένο. Είναι μία υπέροχη γυναίκα και εγώ έχω βρει μία δεύτερη μητέρα. Εμείς θαυμάζουμε τόσο πολύ ο ένας τον άλλον που δεν είναι υπερβολή ότι ερωτευόμαστε ο ένας τον άλλον καθημερινά», πρόσθεσε η Σοφία Κουρτίδου.

Παράλληλα, για τον γάμο τους η Σοφία Κουρτίδου είπε: «Δεν βιαζόμαστε αλλά και δεν κρατιόμαστε. Λέγαμε να πάμε σε ένα ξωκκλήσι οι δυο μας, όμως αυτή τη στιγμή μας παίρνει όλη η Ελλάδα τηλέφωνα και δεν ξέρουμε».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)