Celebrity

25 Μαΐου 2024 19:30

Χάρις Αλεξίου: Το μήνυμά της στον Χρήστο Μάστορα για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη

Χάρις Αλεξίου: Το μήνυμά της στον Χρήστο Μάστορα για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη

-

Η ταινία "Υπάρχω" σε σκηνοθεσία του Γιώργου Τσεμπερόπουλου που θα αφηγείται τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου.

Τον Στέλιο Καζαντζίδη θα ενσαρκώσει ο Χρήστος Μάστορας, ενώ τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τη μεταμόρφωσή του σε Στέλιο Καζαντζίδη στη νεότερη ηλικία του.

Το σχόλιο της Χαρούλας Αλεξίου στην ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα

Η Χάρις Αλεξίου ήταν μεταξύ εκείνων που συνεχάρηκαν δημόσια τον Χρήστο Μάστορα, μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη στον κινηματογράφο.

«Μπράβο, μπράβο, μπράβο Χρήστο μου. Είσαι τυχερός που ζεις τέτοια ιστορία κι ενσαρκώνεις αυτόν τον Μύθο που δίδαξε όλους εμάς που αγαπήσαμε το λαϊκο τραγούδι κι αυτόν. Το ταλέντο σου σε οδήγησε σ’ αυτόν τον ρόλο», σχολίασε η σπουδαία ερμηνεύτρια στην ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα.

Να σημειώσουμε, πως η Χάρις Αλεξίου και ο Χρήστος Μάστορας έχουν αναπτύξει μία σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και φιλίας, ενώ συνεργάστηκαν στην επανεκτέλεση του θρυλικού "Εσύ Με Ξέρεις Πιο Πολύ", που γνώρισε τεράστια επιτυχία στα digital charts, τα ραδιόφωνα και το YouTube.

Δείτε τα στιγμιότυπα που ακολουθούν.

Αλεξίου Χάρις

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)