Celebrity

25 Μαΐου 2024 12:58

Κατερίνα Καινούργιου: Αντέδρασε σε ερώτηση για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - "Επειδή ο πρώην μου είναι φίλος σου ρώτα τον εσύ"

Κατερίνα Καινούργιου: Αντέδρασε σε ερώτηση για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - "Επειδή ο πρώην μου είναι φίλος σου ρώτα τον εσύ"

-

H Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε την Παρασκευή (24/05) στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Σούρα και μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, από τον δημοσιογράφο του "Γεια σου" Ισίδωρο Φίκαρη για την προσωπική της ζωή και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε απάντησε με χιούμορ: "Επειδή είναι ο πρώην μου φίλος σου, ρώτα τον εσύ αγάπη μου. Φάτο τώρα και απάντα εσύ στην εκπομπή. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ".

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Ισίδωρος Φίκαρης, που κάνει παρέα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ανέφερε ότι δεν ρώτησε τον επιχειρηματία για την Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο σχολίασε πως: "Εγώ δε θα φέρω ποτέ ανθρώπους του φιλικού μου περιβάλλοντος σε δύσκολη θέση για να βγάλω ένα τίτλο ή ένα ρεπορτάζ. Ένα θα πω για αυτήν την υπόθεση των δύο ανθρώπων. Θα πω ότι ένας μεγάλος έρωτας και μια μεγάλη αγάπη δεν τελειώνει ποτέ".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)