Celebrity

24 Μαΐου 2024 11:06

Ελένη Χατζίδου: Όλα τα ζευγάρια που έχουν κάνει τηλεόραση χωρίζουν – Η απάντηση του Ετεοκλή Παύλου

Ελένη Χατζίδου: Όλα τα ζευγάρια που έχουν κάνει τηλεόραση χωρίζουν – Η απάντηση του Ετεοκλή Παύλου

-

Στη σημερινή τους εκπομπή η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αναφέρθηκαν στην τηλεοπτική τους συνεργασία ως ζευγάρι με αφορμή τα όσα είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Ο δημοσιογράφος του «Πάμε Δανάη», σχολίασε πως οι ισορροπίες των ζευγαριών που δουλεύουν μαζί κλυδωνίζονται με την παρουσιάστρια να σχολιάζει πως όλα τα ζευγάρια που έχουν κάνει τηλεόραση χωρίζουν!

 «Από την πρώτη στιγμή που συνεργαστήκαμε, όταν πάμε σε συνεντεύξεις η πρώτη ερώτηση είναι πάντα “δεν φοβάστε που θα δουλέψετε μαζί”. Μα είναι αλήθεια παιδιά, όλα τα ζευγάρια που έχουν κάνει τηλεόραση χωρίζουν. Χθες όταν άκουσα τον Άρη Καβατζίκη, έστειλα μήνυμα στον Ετεοκλή να το δει, έχει τα δίκια του. Και μου στέλνει “είμαι έξαλλος, δεν ισχύει”. Όποια δουλειά και να κάνεις και έχει μέσα έναν ανταγωνισμό και μια εξέλιξη, θα τον δεις τον άλλον έτσι. Δεν φταίει η τηλεόραση. Δεν ισχύει για εμάς», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Δεν υπάρχει πιο όμορφο και γλυκό πράγμα από το να δουλεύεις με τον άνθρωπο σου. Δεν αναγνωρίζω τη δουλειά ως δηλητήριο. Το δηλητήριο υπάρχει εκτός δουλειάς και αποκαλύπτεται ίσως σε έναν εργασιακό χώρο» απάντησε ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε στο ακόλουθο όσα είπε η Ελένη Χατζίδου και η Ετεοκλής Παύλου:



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos