Celebrity

22 Μαΐου 2024 10:43

Γιώργος Λιάγκας: Σκληρή απάντηση σε Σταματίνα Τσιμτσιλή και Τίνα Μεσσαροπούλου

Γιώργος Λιάγκας: Σκληρή απάντηση σε Σταματίνα Τσιμτσιλή και Τίνα Μεσσαροπούλου

-

Σκληρή απάντηση στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην Τίνα Μεσσαροπούλου, με αφορμή τα όσα είπαν το πρωί της Τετάρτης στο "Happy Day" για εκείνον, έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του "Πρωινού".

Αφού αρχικά προβλήθηκε το επίμαχο απόσπασμα από το "Happy Day" σχετικά με τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και αν τελικά θα τραγουδήσει σε αυτό ο Κωνσταντίνος Αργυρός, o Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και θέλησε να τοποθετηθεί.

"Από που να ξεκινήσω; Άντε να ξεκινήσω από τα λεγόμενα της Σταματίνας και της κας Μεσσαροπούλου. Και πετάχτηκε και ο Φραγκολιάς και είπε μία πληροφορία που δεν ξέρει κανένας. Και απορώ πώς την έμαθε. Μπράβο στον Φραγκολιά. Όντως το Σαββατοκύριακο θα κατέβω στις Σπέτσες με τον κύριο Κασσελάκη και τον κύριο Μάκμπεθ στο σπίτι τους. Το λέω για πρώτη φορά, δεν θα το έλεγα. Έκανε ρεπορτάζ ο Φραγκολιάς και μπράβο στον Φραγκολιά. Να απολογηθώ στην κα Μεσσαροπούλου γιατί κάνω μία συνέντευξη στις Σπέτσες στο σπίτι του Κασσελάκη που όλοι οι δημοσιογράφοι θα ήθελαν να την κάνουν; Από πότε ο δημοσιογράφος που κάνει συνέντευξη με έναν πολιτικό, είναι εκπρόσωπος Τύπου;

Και ειλικρινά, Τίνα μου, μιλάς εσύ πώς ο καθένας κάνει ρεπορτάζ στα κόμματα. Να το πει κανένας άλλος, όχι εσύ. Είσαι έξυπνη γυναίκα και πετυχημένη, άσχετα αν έχεις κάνει μερικά λάθη. Δεν πειράζει, όλοι έχουμε κάνει… Όταν λοιπόν εσύ μπορεί να έχεις ένα ρεπορτάζ για τη ΝΔ και το λες, πρέπει να βγαίνουμε και να λέμε όλοι, πού το έμαθε το ρεπορτάζ η Τίνα το ρεπορτάζ της ΝΔ; Δεν θα ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη μέση; Βγαίνεις και λες εσύ για μένα πώς κάνω ρεπορτάζ στον ΣΥΡΙΖΑ;

Πάμε τώρα στην ουσία. Βγήκατε και είπατε στην εκπομπή σας, ότι θα τραγουδήσει ο Αργυρός στον γάμο Κασσελάκη. Ναι ή όχι; Το είπατε γαμ@το, παραδεχτείτε το. Δεν είναι κακό να λέτε ότι κάνατε λάθος. Είναι ανθρώπινο. Ο πρώτος που βγαίνει και λέει ότι έκανε λάθος είμαι εγώ. Βγαίνω εγώ και λέω ότι δε θα είναι ο Αργυρός στον γάμο Κασσελάκη. Τώρα αν είναι καλεσμένος και θα πει κι ένα τραγούδι… Διέψευσα αυτό ότι δεν θα είναι αυτός που θα τραγουδήσει, και είπα ότι η λογική Κασσελάκη είναι να μην έχει σελέμπριτις στον γάμο.

Άρα λοιπόν βγείτε και πείτε συγγνώμη στο κομμάτι ότι είπατε ένα ρεπορτάζ που ήταν λάθος. Μη ζητήσετε συγγνώμη, το αποσύρω. Χοντρό να ζητήσετε τώρα συγγνώμη για τον Αργυρό και τον Κασσελάκη. Είπες σήμερα Σταματίνα μου ότι έγινε πρόταση στον Μάστορα, το επιβεβαιώνω κι εγώ. Μπράβο σου, είχες δίκιο και το ρεπορτάζ ήταν σωστό. Το άλλο ήταν λάθος, δεν είναι κακό" είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Κατόπιν ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ αναζητούν ένα συγκρότημα νέων τραγουδιστών για το γλέντι του γάμου τους στα Χανιά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos