Celebrity

21 Μαΐου 2024 14:57

Τάσος Κωστής: Συγκινεί για τον θάνατο της συζύγου του - "Ένα πράγμα μετανιώνω που δεν μπόρεσα να της το κάνω"

Τάσος Κωστής: Συγκινεί για τον θάνατο της συζύγου του - "Ένα πράγμα μετανιώνω που δεν μπόρεσα να της το κάνω"

-

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά τον θάνατο της συζύγου του έδωσε ο Τάσος Κωστής στην εκπομπή "Breakfast@star" και τη Μαίρη Αργυριάδου.

Οι δυο τους ήταν μαζί 45 ολόκληρα χρόνια, ενώ η σύζυγος του Τάσου Κωστή έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2024 μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

"Η επόμενη μέρα με βρίσκει στο στάδιο της προσαρμογής. Δεν το ξεχνάω, θα το κουβαλάω μαζί μου μια ζωή. Μετά το θάνατο της συζύγου μου άδειασε το σπίτι. Δεν με τραβάει πλέον το σπίτι να κάτσω.

Ήμουν δίπλα στη γυναίκα μου όλο το 24ωρο, μέχρι και το τέλος. Όφειλα να το κάνω και ήταν κάτι που με ευχαριστούσε. Δεν βαρυγκόμησα ποτέ και δεν είπα ότι “ήταν να κάνω κάτι και δεν το έκανα”. Τα έκανα όλα.

Ένα πράγμα, βέβαια, της χρωστάω και το μετανιώνω που δεν μπόρεσα να της το κάνω. Μου ζητούσε να της πάρω ένα κλαμπ σάντουιτς και δεν της το πήρα ποτέ. Όλα τα άλλα τα έκανα, ό,τι ήθελε. Ζω ακόμη και τώρα την αγάπη της συζύγου μου.

Ήμασταν μαζί 45 χρόνια, ήταν φίλη, γκόμενα, σύζυγος, σύντροφος και νοσοκόμα. Στεκόταν πάντα δίπλα μου, όχι πίσω μου, και με στήριζε" είπε συγκινημένος ο Τάσος Κωστής.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)