Celebrity

21 Μαΐου 2024 10:36

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα απάντηση στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Αργυρό & τον γάμο Κασσελάκη - "Θέλω να την διαβεβαιώσω..."

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα απάντηση στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Αργυρό & τον γάμο Κασσελάκη - "Θέλω να την διαβεβαιώσω..."

-

Την δική του απάντηση, έδωσε μέσα από το "Πρωινό" της Τρίτης 21/5, ο Γιώργος Λιάγκας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ανέφερε ότι το ρεπορτάζ της σχετικά με την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού, στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη, ισχύει.

Θυμίζουμε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στο Happy Day της Δευτέρας (20/05) πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρόκειται να τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκμπεθ.

Ωστόσο λίγη ώρα μετά ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το "Πρωινό" διέψευσε κατηγορηματικά πως ο καλλιτέχνης θα τραγουδήσει στον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Θέλω να κάνω ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ με την φίλη μου την Σταματίνα που την εκτιμώ. Η αγαπημένη μου Σταματίνα είπε χθες, επειδή το άκουσα ότι ο Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Κασσελάκη. Βγήκα λοιπόν εγώ εχθές και είπα ότι δεν ισχύει.

Γιατί όταν λέμε ότι τραγουδάω σε έναν γάμο σημαίνει ότι έχω κάνει όλη την εγκατάσταση για να τραγουδήσω, όχι ότι είμαι καλεσμένος και μου δίνει το μικρόφωνο κάποιος και μου λέει άντε να πεις ένα τραγούδι. Αυτό το είπα και εγώ ότι μπορεί να γίνει.

Σήμερα η Σταματίνα με έψεξε ότι διαστρεβλώνω το ρεπορτάζ και να κοιτάξω τις πληροφορίες μου. Θέλω να διαβεβαιώσω την Σταματίνα για να κοιμάται ήσυχη ότι οι πληροφορίες μου συνήθως είναι σωστές. Συνήθως βέβαια, όχι πάντα, όταν δίνω ένα ρεπορτάζ δεν πέφτω έξω.

Μου έρχονται και τώρα οι πληροφορίες και θέλω να πω ότι δεν θα τραγουδήσει στο γάμο του Κασσελάκη ο Κωσταντίνος Αργυρός. Αυτό είναι ξεκάθαρο και το κλείνουμε.

Μάλιστα το περιβάλλον του λέει ότι ο Στέφανος για λόγους Αριστεράς ποτέ δεν θα έβαζε έναν celebrity να τραγουδήσει στον γάμο του γιατί θα έδινε λάθος μήνυμα.

Επιπλέον ο Κωσταντίνος Αργυρός δεν έχει δεχτεί κάποια πρόσκληση γιατί προς το παρόν προσκλήσεις έχουν πάει μόνο στο στενό συγγενικό περιβάλλον. Άρα είναι δύο κύματα προσκλήσεων και το πρώτο έχει αποσταλεί ήδη", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos