Celebrity

20 Μαΐου 2024 15:42

Μπέττυ Μαγγίρα: Παρενέβη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για να ξεκαθαρίσει για την αμοιβή της στη Eurovision

Μπέττυ Μαγγίρα: Παρενέβη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για να ξεκαθαρίσει για την αμοιβή της στη Eurovision

-

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Fay’s Time», παρενέβη τηλεφωνικά η Μπέττυ Μαγγίρα προκειμένου να ξεκαθαρίσει για την αμοιβή που είχαν λάβει η ίδια και η αδερφή της, Ματθίλδη όταν είχαν παρουσιάσει την Eurovision.

«Ήθελα να βγω για να διευκρινίσω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Εγώ δεν το είδα στον αέρα, αλλά μου είπανε ότι σχολιάσατε σε σχέση με την αμοιβή μας στη Eurovision για να κάνουμε την αναμετάδοση. Εγώ διευκρίνισα πάρα πολύ καλά ότι εμείς πληρωθήκαμε δύο χρονιές σερί για την παρουσίαση που κάναμε με τη Ματθίλδη για τους τελικούς, για να μεταδοθεί τηλεοπτικά ο ελληνικός τελικός και να επιλεγεί ποιος καλλιτέχνης θα πάει στη Eurovision και μέσα στην αμοιβή ήταν όλο το πακέτο. Δεν μας ξεχώρισαν ότι αυτά θα πάρετε για τον τελικό και αυτά για τη μετάδοση της Eurovision. Τη μία χρονιά πήγαμε στο Βελιγράδι και την επόμενη στη Μόσχα» ξεκαθάρισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν θέλω να υπάρχει παρεξήγηση. Ο Θανάσης και ο Ζερόμ είπαν ότι δεν είχαν αμοιβή για αυτό το πράγμα και κάποιος με πήρε και μου είπε ότι λέγεται αυτό αλλά δεν διευκρινίζεται» τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Μπέττυ Μαγγίρα:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)