Celebrity

18 Μαΐου 2024 22:47

J2US: Συγκίνησε ο Γιάννης Σεβδικαλής - Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία Κουρτίδου

J2US: Συγκίνησε ο Γιάννης Σεβδικαλής - Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία Κουρτίδου

-

Με νέο live επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου το J2US. Ένα από τα ζευγάρια που ανήκαν στην σκηνή ήταν ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου, οι οποίοι ερμήνευσαν το κομμάτι “Unstoppable” και συγκίνησαν κριτική επιτροπή και κοινό.

O Παραολυμπιονίκης εμφανίστηκε με ακάλυπτα τα πρόσθετα μέλη και αφού τελείωσε την ερμηνεία μίλησε για το ατύχημα που είχε και πέρασε το δικό του δυνατό μήνυμα.

 «Παρόλο που το ατύχημα μου έφερε στη ζωή μου πολύ ζόρικα πράγματα, με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Οπότε δεν θα το άλλαζα και φυσικά μου έφερε και τη Σοφία», δήλωσε ο Γιάννης Σεβδικαλής με την Σοφία Κουρτίδου να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, πραγματικά. Ήθελα να πω και εγώ ότι δεν είναι μόνο όλα αυτά που έχει καταφέρει ο Γιάννης στον αθλητισμό, τα οποία είναι αμέτρητες επιτυχίες και μας έχει κάνει περήφανους ως Έλληνες. Εμένα όμως προσωπικά με κάνει περήφανη ως άνθρωπο καθημερινά που συμβιώνω μαζί του. Γιατί πραγματικά είναι το πιο φωτεινό παράδειγμα και τον θαυμάζω», σημείωσε η Σοφία Κουρτίδου εμφανώς συγκινημένη.

Το ζευγάρι του J2US αποθεώθηκε από την κριτική επιτροπή και απέσπασε 40 βαθμούς.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos