Media

17 Μαΐου 2024 15:17

Έρωτας Φυγάς - Εξελίξεις: Ο Στέφανος δεν πιστεύει τα ψέματα του Φάνη

Έρωτας Φυγάς - Εξελίξεις: Ο Στέφανος δεν πιστεύει τα ψέματα του Φάνη

-

Έρωτας Φυγάς - Όσα θα δούμε απόψε

Ο μεγαλύτερος έρωτας, ο "Έρωτας Φυγάς", γράφεται στον ΑΝΤ1, με νέα επεισόδια, δυνατά πάθη, σκληρές συγκρούσεις και δραματικές ανατροπές. 

Έρωτας Φυγάς - Επεισόδιο 102

Η Αλεξάνδρα αποχαιρετά για πάντα τον Μάρκο με ένα χρωματιστό μαντήλι και ο Ιάσονας κάνει προσπάθεια να αποβάλει την Άρτεμη από το μυαλό του. Ο Κοντογιάννης βρίσκεται στα ίχνη του Νάσου και της Τζένης, προκειμένου να βρει στοιχεία για την Ντίνα, ενώ ο Στέφανος σχεδιάζει την επόμενή του κίνηση για να τον πιάσει. Η Μαργέτα στην Κηφισιά προσπαθεί να συγκρατήσει την ερωτευμένη Άννα, όταν μια απρόσμενη επίσκεψη από τον Γκαλερίστα θα τη βάλει σε περιπέτειες.

#ErotasFygas

Έρωτας Φυγάς - Συντελεστές

Σενάριο: Δημήτρης Αποστόλου

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

Έρωτας Φυγάς - Ηθοποιοί

Έρωτας Φυγάς - Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Πέμυ Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Αλέκος Συσσοβίτης, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Κώστας Καζανάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Αρετή Πασχάλη, Αντώνης Φραγκάκης, Άννα Αδριανού, Γιάννα Ζιάννη, Λίλη Τσεσματζόγλου, Γιώργος Σπάνιας, Χρύσα Κλούβα, Δένια Μιμερίνη, Ελευθερία Πάλλα, Μαρία Καβουκίδου, Γιολάντα Καλογεροπούλου κ.ά.

Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.

H σειρά βασίζεται στο format «BITTER LANDS (BIR ZAMANLAR CUKUROVA)» ένα πρωτότυπο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από την TIMS & B Productions, σε παραγωγή των Τimur Savci και Burak  Sagyasar, σε σενάριο του YILDIZ TUNC.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos