Celebrity

16 Μαΐου 2024 12:46

Τάσος Ξιαρχό: Η επικοινωνία με τον Ερμή Καραγιάννη την ημέρα που αυτοκτόνησε - "Νιώθω πολλές τύψεις"

Τάσος Ξιαρχό: Η επικοινωνία με τον Ερμή Καραγιάννη την ημέρα που αυτοκτόνησε - "Νιώθω πολλές τύψεις"

-

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος γνώριζε τον Ερμή Καραγιάννη, που έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Ο γνωστός χορογράφος αποκάλυψε πως την μέρα που το νεαρό μοντέλο αυτοκτόνησε μίλησε μαζί του μέσω μηνυμάτων και αποκάλυψε πως αισθάνεται τύψεις, γιατί του απάντησε λίγο απότομα.

Ο Τάσος Ξιαρχό για τον Ερμή Καραγιάννη

«Δυστυχώς την μέρα που αφαίρεσε τη ζωή του μου έστελνε μηνύματα ήταν περίεργα τα μηνύματα, νιώθω πολλές τύψεις, μπορεί να έχει ανάγκη να επικοινωνήσει και να πει κάτι. Απλά νομίζω ότι στο μήνυμα που του μίλησα απότομα… ήμουνα σε ένα ταξίδι, τέλος πάντων, σε άλλη χώρα για το Πάσχα και του λέω “άσε με ρε με Ερμή άσε με”. Όταν κάποιος σου μιλάει πολύ και λέει πράγματα που δεν βγάζουν νόημα άκουσε τον. Πού να φανταστείς; Πού να ξέρεις.

«Ήταν ένας άγγελος, ένα ξανθό παιδί με γαλάζια μάτια, πολύ παράξενη και πολύ ενδιαφέρουσα φυσιογνωμία. Ήταν πάντα όμως θλιμμένος. Απ’ όσο τον ξέρω, ενάμιση χρόνο, ήταν πολύ θλιμμένος και είχε πάντα πολλά παράπονα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα αλλά δεν ήταν πολύ καλά. Τώρα το ότι έφτασε σ’ αυτό το σημείο να το κάνει, με πιάνει καρδιά μου. Ήταν πάρα πολύ ευαίσθητο παιδί, πολύ καλό παιδί, πολύ ευγενικός, πολύ συνεσταλμένο παιδί. Είχε πάρα πολλά όνειρα ήθελε να κάνει πάρα πολλά πράγματα αλλά δεν τον άφηνε ο δαίμονάς του» είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Ξιαρχό.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)