Celebrity

16 Μαΐου 2024 12:21

Γιώργος Λιάγκας σε Μαρία Σολωμού για Eurovision: "Ακόμα τρώτε πίτσες και δεν έχετε καταλάβει τι έχει γίνει"

Γιώργος Λιάγκας σε Μαρία Σολωμού για Eurovision: "Ακόμα τρώτε πίτσες και δεν έχετε καταλάβει τι έχει γίνει"

-

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς για τη Eurovision τοποθετήθηκε η Μαρία Σολωμού μέσα από το podcast της και του υποστήριξε λέγοντας: «Όλοι όσοι κρίνουν στα πρωινάδικα και μεσημεριανάδικα, δεν έχουν κάνει ποτέ λάθη;».

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» σχολίασε όσα είπε η Μαρία Σολωμού, έχοντας αντίθεση άποψη.

«Προφανώς κυρία Σολωμού τρώτε ακόμα πίτσες και πίνετε μπύρες και δεν έχετε καταλάβει τι σας έχει γίνει. Εγώ δέχομαι ότι είναι φίλοι της και τους στηρίζει. Όμως όλο το άλλος κυρία Σολωμού είναι λάθος. Είστε μία πετυχημένη γυναίκα, όμορφη και με άποψη, που βγαίνετε καθημερινά και λέτε την άποψή σας. Και μπράβο σας γι’ αυτό. Δεν κατάλαβα, όλοι κρινόμαστε. Η αρνητική κριτική από πότε είναι μίσος;

Τον κο Αλευρά τον έχουμε αφήσει απ’ έξω γιατί αντιλήφθηκε ότι δεν είναι και τέλειο αυτό που έγινε. Ο κος Καλούτα είναι προκλητικός, τι δεν καταλαβαίνετε; Επίσης, δε σημαίνει ότι αυτός που κρίνει, διεκδικεί το να πάει εκεί και να είναι καλύτερος; Είναι σε θέση κριτή. Είναι δημόσια τηλεόραση και όλοι έχουν το δικαίωμα να έχουν άποψη για κάτι που επελέγη για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα. Αυτοί οι δύο έμειναν μετεξεταστέοι. Από πότε δεν υπάρχει ανταγωνισμός;.

Από πότε υπάρχει το αλάθητο και περνάνε έτσι χωρίς κρίση ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα; Δηλαδή όλοι οι άλλοι μ@@κες είμαστε που κρινόμαστε καθημερινά; Για ποιον λόγο; Ρε άντε από εδώ», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από τι σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Το Πρωινό».


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)