Celebrity

14 Μαΐου 2024 10:40

Ετεοκλής Παύλου κατά Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα: "Δεν μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους"

Ετεοκλής Παύλου κατά Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα: "Δεν μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους"

-

Την έντονη αντίδραση του Ετεοκλή Παύλου προκάλεσε η απάντηση του Θανάση Αλευρά και του Ζερόμ Καλούτα στα αρνητικά σχόλια για την παρουσίαση τους στη φετινή Eurovision. Ο παρουσιαστής δήλωσε ενοχλημένος με το γεγονός πως οι δυο τους δεν ανέλαβαν τις ευθύνες τους.

"Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε κάποια πράγματα. Αυτό είναι που με στεναχωρεί. Και αυτός ο άλλος τρόπος που βλέπω και ένα ύφος που δεν μου αρέσει, και ότι ήμασταν διαβασμένοι, αυτόν τον τρόπο έχουμε, τι να κάνουμε.

Μα δεν έχουμε καταλάβει αυτή την ώρα που μιλάμε ότι δεν είναι ένας άλλος τρόπος, είναι ένας λάθος τρόπος. Είναι ένας τρόπος ελλιπής, με κακό χιούμορ, μια διαχείριση ενός λάθους που μεγαλώνει και περισσότερο.

Όταν ακούω τον Θανάση Αλευρά να λέει ότι δεν κρίνομαι για τη δουλειά μου – η βασική του δουλειά είναι ηθοποιός ο άνθρωπος και πολύ ταλαντούχος. Αλλά δεν είναι δουλειά αυτό που έκαναν; Δεν πληρώθηκαν οι άνθρωποι για αυτό που έκαναν; Είναι παρουσίαση, είναι δουλειά. Αλλά καταλαβαίνω ότι δεν το είδαν ως δουλειά" είπε, μεταξύ άλλων, ο Ετεοκλής Παύλου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)