Media

18 Ιουνίου 2024 08:23

First Dates: Ο γνωστός YouTuber που πήρε μέρος - "Είχα συνηθίσει παλιά να μου την πέφτουν οι κοπέλες επειδή έκανα βιντεάκια"

First Dates: Ο γνωστός YouTuber που πήρε μέρος - "Είχα συνηθίσει παλιά να μου την πέφτουν οι κοπέλες επειδή έκανα βιντεάκια"

-

 Στο νέο επεισόδιο του "First Dates" το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουνίου ένας YouTuber έκανε την εμφάνισή του με σκοπό να βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μιας κοπέλας.

Ο λόγος για τον Κώστα Πουρνάρα.

«Μένω στην Αθήνα και είμαι 24 χρονών. Μου αρέσει να κάνω πράγματα με αδρεναλίνη. Μου αρέσει να κάνω κατάδυση, ψαροντούφεκο, κυνήγι και πράγματα ακραία. Είχα συνηθίσει παλιά να μου την πέφτουν οι κοπέλες επειδή έκανα βιντεάκια στο YouTube και ακόμα και τώρα μετά από πέντε χρόνια μου λένε ότι με θυμούνται και λίγο ξενερώνω. Εγώ θέλω μια γυναίκα που είναι δυναμική και με θέλει για τον Κώστα, όχι για τον Πουρνάρα», είπε ο Κώστας Πουρνάρας στην κάμερα της εκπομπής του Star και στη συνέχεια περιέγραψε πως θα καταλάβει ότι μια κοπέλα ενδιαφέρεται για εκείνον.

Δείτε επίσης! First Dates: Ο 78χρονoς Γιάννης αιφνιδίασε την 75χρονη Νίτσα και της έκανε πρόταση γάμου

Μάλιστα, τον Κώστα Πουρνάρα η Ζενεβιέβ Μαζαρί τον υποδέχτηκε με ενθουσιασμό στο εστιατόριο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)