Exclusive

Χθες 23:59

Αποκλειστικό! Κωνσταντίνος Αργυρός: Το δημόσιο "ευχαριστώ" στην Αλεξάνδρα Νίκα στη συναυλία του στο Ηρώδειο

Αποκλειστικό! Κωνσταντίνος Αργυρός: Το δημόσιο "ευχαριστώ" στην Αλεξάνδρα Νίκα στη συναυλία του στο Ηρώδειο

-

 Μια μεγάλη συναυλία έδωσε το βράδυ της Τρίτης 15/10 ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Ηρώδειο.

Ο τραγουδιστής διασκέδασε τον κόσμο που βρέθηκε εκεί για να τον ακούσει τις επιτυχίες του και να τον απολαύσει επί σκηνής. Στο πλευρό του ο Κωνσταντίνος Αργυρός εννοείται πως είχε την Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Διαβάστε επίσης! Αποκλειστικό! Παύλος & Νικόλαος: Η σπάνια βραδινή έξοδος στο Ηρώδειο για τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Κωνσταντίνος Αργυρός ευχαρίστησε δημόσια την οικογένειά του, αλλά και την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

«Ένα ευχαριστώ στην οικογένεια μου που είναι απόψε εδώ μαζί μου, που με έμαθε από μικρό να δίνω αξία στα απλά πράγματα στη ζωή, στις όμορφες στιγμές, στα συναισθήματα και στους ανθρώπους. Ταυτόχρονα και εγώ να περάσω έτσι με τον καιρό στη δική μου οικογένεια. Αλεξάνδρα μου, σε ευχαριστώ για αυτό που είσαι», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του FTHIS:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)