Exclusive

04 Ιουλίου 2024 15:05

Νατάσα Θεοδωρίδου - Αποκλειστικό: Αυτή η πολυσυζητημένη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο νέο της βίντεο κλιπ

Νατάσα Θεοδωρίδου - Αποκλειστικό: Αυτή η πολυσυζητημένη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο νέο της βίντεο κλιπ

-

Η Νατάσα Θεοδωρίδου θα υμνήσει για ακόμα μία φορά τον έρωτα, αλλά και την πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου στην Ελλάδα, μέσα από το νέο της τραγούδι "Καλοκαίρι".

Η σπουδαία ερμηνεύτρια που μας έχει συνηθίσει σε διαχρονικές και viral επιτυχίες ετοιμάζεται να γυρίσει την ερχόμενη Τρίτη το βίντεο κλιπ του τραγουδιού στο οποίο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FTHIS, θα πρωταγωνιστεί μία αγαπημένη και πολυσυζητημένη ηθοποιός, η Αθηνά Οικονομάκου.

Οι δυο γυναίκες έχουν έρθει τελευταία πολύ κοντά μέσω της φίλης και συνεργάτιδάς τους Νικόλ Παναγιώτου και μάλιστα η δημοφιλής ερμηνεύτρια βρέθηκε πρόσφατα στο πλευρό της Αθηνάς Οικονομάκου στο Μιλάνο όπου παρακολούθησαν παρέα αγώνα αφιερωμένο στον νέο της σύντροφο Μπρούνο Τσερέλα.

Οικονομάκου - Θεοδωρίδου

Το "Καλοκαίρι" της Νατάσας Θεοδωρίδου σε μουσική και στίχους του Φοίβου που θα κυκλοφορήσει από τη Heaven Music, θα το ακούμε από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου αποκλειστικά στον Ρυθμό 94,9 και σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Antenna.gr

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)