Αθλητικά

08 Σεπτεμβρίου 2024 21:29

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η ώρα της Τελετής Λήξης

Τίτλοι τέλους σήμερα για τη μεγάλη αθλητική γιορτή της ισότητας και της συμπερίληψης. Μεγάλες επιτυχίες της Ελληνικής Αποστολής, η οποία επιστρέφει με 13 μετάλλια.

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η ώρα της Τελετής Λήξης
-

Η “αυλαία” των Παραολυμπιακών Αγώνων 2024 Παρίσι 2024 “πέφτει” από στιγμή σε στιγμή, σε μια φαντασμαγορική Τελετή λήξης η οποία ξεκινά στις 20.30 ώρα Γαλλίας, 21.30 ώρα Ελλάδας και θα διεξαχθεί στο διεθνώς γνωστό στάδιο Σταντ Ντε Φρανς.

Οι διοργανωτές προσκαλούν τους αθλητές, τους θεατές στο Σταντ Ντε Φρανς αλλά και το τηλεοπτικό κοινό σε ένα μεγάλο πάρτι υπό τους ήχους της γαλλικής ηλεκτρονικής μουσικής. Μεταξύ των καλλιτεχνών οι οποίοι εμφανίζονται, είναι ο Ζαν-Μισέλ Ζαρ. Το Παρίσι θα παραδώσει τη σκυτάλη της διοργάνωσης των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, όπου θα διεξαχθούν το 2028.

Παραολυμπιακοί - Λήξης

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε την παρουσία της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με 13 μετάλλια, από τα οποία τα 3 ήταν χρυσά, τα 3 αργυρά και τα 7 χάλκινα. Σημαιοφόροι της Ελλάδας στην τελετή λήξης θα είναι η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, χρυσή παραολυμπιονίκις στα 50 μ. ύπτιο γυναικών (κατηγορία S4) και ο Αντώνης Τσαπατάκης, αργυρός παραολυμπιονίκης στα 100 μ. πρόσθιο ανδρών (κατηγορία SB4).

Παραολυμπιακοί - Λήξης

Ειδήσεις σήμερα:

Ρέθυμνο: Αφαιρέθηκε η σφαίρα που είχε σφηνωθεί στην σπονδυλική στήλη του κτηνοτρόφου

Κακοκαιρία στη Λαμία προκάλεσε καταστροφές (βίντεο)

Μητσοτάκης: Τα μέτρα στήριξης, το ΕΣΥ, η μάχη με την ακρίβεια και η “Ελλάδα 2027” (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)