Αθλητικά

06 Σεπτεμβρίου 2024 17:15

Πορτογαλία: Η γιορτή για το «αντίο» στον Πέπε, στη βραδιά που ο Ρονάλντο έφτασε τα 900 γκολ καριέρας.

Η συγκινητική εκδήλωση στο “Ντα Λουζ” και το ιδιαίτερο κορεό των φιλάθλων για τον 41χρόνο που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Πορτογαλία: Η γιορτή για το «αντίο» στον Πέπε, στη βραδιά που ο Ρονάλντο έφτασε τα 900 γκολ καριέρας.
-

Γράφει ο Μανώλης Σφακάκης

Η αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Κροατία για την πρεμιέρα του Nations League απέκτησε ιστορικό χαρακτήρα από τη στιγμή που βρήκε δίχτυα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο 39χρόνος σούπερ σταρ συμπλήρωσε τον εξωπραγματικό αριθμό των 900 γκολ στην καριέρα του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.

Η βραδιά, όμως, ήταν αφιερωμένη στον Πέπε, ο οποίος σε ηλικία 41 ετών αποχώρησε από την ενεργό δράση μετρώντας 141 διεθνείς συμμετοχές από το 2007 μέχρι το 2024. Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας τον τίμησε για την προσφορά του, δωρίζοντάς του μια φανέλα της εθνικής με το νούμερο 3 μπροστά και τον αριθμό 141 στην πλάτη για τα ματς στα οποία αγωνίστηκε με τους Ιβηρες.  

Το κοινό,  που βρέθηκε στις κερκίδες του  Ντα Λουζ, τον υποδέχτηκε με παρατεταμένο θερμό χειροκρότημα και ένα υπέροχο κορεό, γεγονός που φόρτισε συγκινησιακά την ατμόσφαιρα.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ - ΠΕΠΕ

Ο πρώην αμυντικός των Μαρίτιμο, Πόρτο, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπεσίκτας, ήταν από τους βασικούς συντελεστές στη μεγαλύτερη επιτυχία της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας, την κατάκτηση του Euro 2016, υπό την καθοδήγηση του Φερνάντο Σάντος.     

Ειδήσεις σήμερα:

Kρήτη: Πυροβόλησαν κτηνοτρόφο και του έκοψαν τη γλώσσα

Ηγουμενίτσα: Φίδι τυλίχθηκε γύρω από το τιμόνι μηχανής (εικόνες) 

ΣΥΡΙΖΑ - Παππάς: Να κάνει πρόταση μομφής, όποιος θέλει αλλαγή ηγεσίας


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)