Κλίμα

28 Αυγούστου 2024 17:04

Βοιωτία: Εντοπίστηκε νεκρός ο άνδρας που έκανε παραπέντε

Πού εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ ο άτυχος αθλητής παραπέντε. Ο άλλος άνδρας που ήταν μαζί του, εντοπίστηκε άμεσα από τις Αρχές και βρίσκεται εκτός κινδύνου

Βοιωτία: Εντοπίστηκε νεκρός ο άνδρας που έκανε παραπέντε
-

(εικόνα αρχείου)

Συναγερμός σήμανε στις Πλαταιές Βοιωτίας μετά την είδηση ότι άνδρας που πραγματοποιούσε πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς, γνωστό ως παρά πέντε, χάθηκαν τα ίχνη του.

O αθλητής εντοπίστηκε σε μια ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή στον Κιθαιρώνα Βοιωτίας. Οι έρευνες για τον ενοπισμό του άτυχου άνδρα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, μετά από ενημέρωση που έλαβαν από συναθλητή του χθες βράδυ οι αρχές.

Στις έρευνες συμμετείχε ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τη Θήβα καθώς και μια ομάδα με drone.

«Η ομάδα μας κλήθηκε εχθές τα μεσάνυχτα να συνδράμει στις έρευνες για την ανεύρεση άνδρα ηλικίας 60 ετών που αγνοούταν στην ευρύτερη περιοχή που πραγματοποιούσε πτήση με αιωρόπτερο (αετό).

Καθόλη την διάρκεια της νύχτα η ομάδα μας επιχείρησε μαζί με την Ε.Μ.Α.Κ. Συνολικά συμμετείχαν 6 μέλη της ομάδας μας. Ο άνδρας βρέθηκε σήμερα περί ώρας 14:15 χωρίς τις αισθήσεις του σε δύσβατο σημείο στην ευρύτερη περιοχή του καταφυγίου του Κιθαιρώνα» ανέφερε η Πυροσβεστική στην ενημέρωσή της.

Ειδήσεις σήμερα:

Ληστείες στο Νέο Κόσμο: Τους χτύπησαν και έγιναν “καπνός”

Κηφισίας - Τροχαίο: Αμάξι προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου (εικόνες)

“Το καλάθι του μαθητή”: Ξεκίνησε το πρόγραμμα για οικονομικά σχολικά

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)