Κοινωνία

27 Αυγούστου 2024 18:31 Τελευταία ενημέρωση : 27 Αυγούστου 2024 21:51

Αρκαδία: Έβαζε φωτιές γιατί της άρεσε... να ερωτοτροπεί με πυροσβέστες

Στη σύλληψη ενός άνδρα και μίας γυναίκας, προχώρησαν οι αρχές για διαφορετικές περιπτώσεις πρόκλησης πυρκαγιάς στη Δράμα και στην Αρκαδία.

Αρκαδία: Έβαζε φωτιές γιατί της άρεσε... να ερωτοτροπεί με πυροσβέστες
-

Συνελήφθη την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Δράμας, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης τριών (3) πυρκαγιών σε αγροτική έκταση, από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση (στις 24, 25 και 26 Αυγούστου 2024), στον οικισμό Υψηλόν, της Τ.Κ. Κυργίων, του Δήμου Δοξάτου, στην Δράμα και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.406,25€.

Ο ανωτέρω οδηγήθηκε την Τρίτη 27 Αυγούστου 2024 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δεκαπέντε (15) μηνών, με εκτιτέα ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών.

Ο 51χρονος άνδρας, τον οποίο κατήγγειλαν στις Αρχές γείτονές του, προσποιήθηκε ότι είχε ψυχολογικά αλλά δεν έπεισε.

Ακόμη μία “ιδιαίτερη” περίπτωση εμπρηστή, συναντάμε στην Αρκαδία.

Πιο συγκεκριμένα, μία 44χρονη συνελήφθη την Δευτέρα στην Τρίπολη ως υπαίτια πρόκλησης δύο πυρκαγιών σε αγροτική έκταση κατ’ εξακολούθηση και από πρόθεση.

Στην γυναίκα, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή και θα εκτίσει κανονικά 2 μήνες και επιπλέον της επιβλήθηκε 1000 ευρώ πρόστιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να έβαζε τις φωτιές, «γιατί της άρεσε να βλέπει πυροσβέστες και να προσπαθεί να ερωτοτροπεί μαζί τους».

Ειδήσεις σήμερα:

“Καλάθι του μαθητή”: Πότε ξεκινάει και τι περιλαμβάνει

Ιαπωνία: Δελφίνι κυνηγά κολυμβητές για… να τους βιάσει

Χαλκιδική - Λούνα Παρκ: Ένταση μεταξύ του πατέρα του 19χρονου και της Δημάρχου Κασσάνδρας


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)