Παράξενα

25 Αυγούστου 2024 19:53 Τελευταία ενημέρωση : 25 Αυγούστου 2024 20:05

Μαλαισία: Πεζοδρόμιο υποχώρησε και “κατάπιε” γυναίκα (βίντεο)

Εμβρόντητοι περαστικοί είδαν την άτυχη τουρίστρια από την Ινδία, ενώ περπατούσε στην Κουάλα Λουμπούρ, να εξαφανίζεται ξαφνικά μέσα σε μια τρύπα που άνοιξε στο οδόστρωμα.

Μαλαισία: Πεζοδρόμιο υποχώρησε και “κατάπιε” γυναίκα (βίντεο)
-

Μια γυναίκα «χάθηκε» μέσα σε μια τεράστια τρύπα η οποία άνοιξε ξαφνικά, σε πεζοδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, την ώρα που περπατούσε στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας.

Η 48χρονη τουρίστρια από την Ινδία είναι πιθανόν να παρασύρθηκε από ισχυρό υπόγειο ρεύμα, όπως εκτιμά η αστυνομία.

Γυναίκα - Καταπακτή - Μαλαισία

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το πεζοδρόμιο υποχώρησε και «κατάπιε» τη γυναίκα, καθώς ξαφνικά άνοιξε τρύπα βάθους 8 μέτρων, στην περιοχή Dang Wangi της Κουάλα Λουμπούρ.

Σωστικά συνεργεία απέκλεισαν το σημείο και κάνουν αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας, όμως μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί.

Γυναίκα - Καταπακτή - Μαλαισία

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Κουάλα Λουμπούρ, Ρούσντι Μοχάμαντ Ίσα, δήλωσε το Associated Press: «Στο ίδιο σημείο πέρυσι είχε αναφερθεί υποχώρηση εδάφους, αλλά το πρόβλημα είχε αντιμετωπιστεί. Μετά το σημερινό περιστατικό, δόθηκε οδηγία στις επιχειρήσεις της περιοχής να κλείσουν προσωρινά, για λόγους ασφαλείας».

Η 48χρονη βρισκόταν στη Μαλαισία με τον σύζυγό της και φίλους για διακοπές και επρόκειτο να επιστρέψουν στην Ινδία χθες, Σάββατο.

Ειδήσεις σήμερα:

Λειψυδρία: Η ΕΥΔΑΠ ενεργοποιεί συμπληρωματικές πηγές για την ύδρευση της Αττικής

Σαντορίνη: Επιτέθηκαν σε λιμενικό για να “σώσουν” ανήλικο από την σύλληψη (βίντεο)

Φωκίδα: Αγριογούρουνα κάνουν μπάνιο στα Τριζόνια (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)