Υγεία

25 Αυγούστου 2024 14:46

Κέρκυρα: Οδηγός λεωφορείου έπαθε “αμόκ” στο τιμόνι

Όπως αποκάλυψε προς τους επιβάτες ο οδηγός, είχε οδηγηθεί σχεδόν στην υπερκόπωση καθώς είχε να πάρει ρεπό 2 εβδομάδες.

Κέρκυρα: Οδηγός λεωφορείου έπαθε “αμόκ” στο τιμόνι
-

Αντιμέτωποι με μια τρομακτική εικόνα ήρθαν οι επιβάτες ενός λεωφορείου στην Κέρκυρα την Παρασκευή 23.08. Πιο συγκεκριμένα, τουρίστες εκ των οποίων πολλοί ήταν πολίτες Αλβανίας και Αγγλίας, είδαν τον οδηγό να βγαίνει πλήρως εκτός ελέγχου, να φωνάζει, να βρίζει και να χτυπάει το κεφάλι του, με αφορμή το γεγονός ότι οι επιβάτες έκαναν φασαρία, αλλά με αιτία, όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, την σωματική και ψυχολογική κόπωσή του για το γεγονός ότι δούλευε συνεχώς χωρίς ρεπό επί 15 ημέρες.

Το συμβάν έγινε την ώρα της επιστροφής από την τοποθεσία Μπαρμπάτι προς την πόλη της Κέρκυρας, με τους τουρίστες να μιλούν και να γελάνε δυνατά μέσα στο λεωφορείο. Γι’ αυτόν τον λόγο, ο οδηγός άρχισε να φωνάζει και να βλασφημεί, και να χτυπάει το τιμόνι και το τζάμι του λεωφορείου. Τότε ανέφερε και την εμπειρία του για στέρηση ρεπό επί 2 εβδομάδες. Όπως ανέφερε επιβάτης μάλιστα στο joq-albania.com, ο οδηγός άρχισε να χτυπάει τον εαυτό του.

«Θέλω να αναφέρω το σκάνδαλο που ξέσπασε στην Κέρκυρα. Όλα έγιναν όταν επιστρέφαμε από το Μπαρμπάτι ήμασταν πάνω από 50 άτομα. Ο οδηγός άρχισε να ουρλιάζει στην αρχή βρίζοντας εμάς αλλά και τα θεία, γελούσαμε στην αρχή, αλλά μετά έγινε χειρότερο γιατί άρχισε να αφήνει το τιμόνι και να χτυπάει τον εαυτό του με γροθιές», δήλωσε ο επιβάτης.

Ειδήσεις σήμερα:

Έμφυλη βία – Κρήτη: Την “έλουσε” με μπύρα και την κλώτσαγε στο αεροδρόμιο

Ουκρανία: Πολεμικός ανταποκριτής του Reuters αγνοείται

Υεμένη: Οι Χούθι απειλούν ξανά να επιτεθούν στο Ισραήλ παρά την επίθεση της Χεζμπολάχ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)