Υγεία

24 Αυγούστου 2024 10:58

Μαγνησία: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο της τουρίστριας στην Ανάβρα

Αυτεπάγγελτη επείγουσα προκαταρκτική για τον θάνατο της ηλικιωμένης τουρίστριας λίγα μέτρα μακριά από το αγροτικό ιατρείο στην Ανάβρα, διέταξε ο Εισαγγελέας.

Μαγνησία: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο της τουρίστριας στην Ανάβρα
-

Αυτεπάγγελτη επείγουσα προκαταρκτική για τον θάνατο της ηλικιωμένης τουρίστριας λίγα μέτρα μακριά από το αγροτικό ιατρείο στην Ανάβρα, διέταξε χθες ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου, με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως έγινε γνωστό, προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία για τυχόν ευθύνες, ωστόσο η προκαταρκτική, η οποία θα ανατεθεί στον πταισματοδίκη, διατάχθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή, καθώς πρόκειται για κακουργηματική πιθανή έκθεση σε κίνδυνο, ενώ εξετάζεται και πιθανή παράβαση καθήκοντος.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα εξεταστεί ο ιατρικός φάκελος της θανούσας και θα ερωτηθούν οι οικείοι της για την ίδια και την κατάσταση της υγείας της πριν φύγει από τη ζωή. Θα εξεταστεί επίσης ο λόγος για τον οποίο δεν υπήρχε αγροτικός γιατρός στην περιοχή, αν φέρει ευθύνη η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ή το Κέντρο Υγείας Αλμυρού για την μεταφορά του γιατρού από το αγροτικό ιατρείο, στο κέντρο υγείας.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ζέστη, μελτέμι και νεφώσεις το Σάββατο

Γερμανία: Πολύνεκρη επίθεση άνδρα με μαχαίρι σε φεστιβάλ (εικόνες)

Συρία: Οι ΗΠΑ σκότωσαν ηγέτη οργάνωσης προσκείμενη στην Αλ Κάιντα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)