Παράξενα

23 Αυγούστου 2024 11:48

ΗΠΑ – Ναρκωτικά: Συσκεύασαν 2 τόνους μεθαμφεταμίνη σαν… καρπούζια (εικόνες)

Όλο και πιο περιίεργες ιδέες σκαρφίζονται οι έμρποι ναρκωτικών προκειμένου να διακινήσουν το "εμπόρευμά" τους από χώρα σε χώρα, χωρίς να το παρατηρήσουν οι αστυνομικές αρχές.

ΗΠΑ – Ναρκωτικά: Συσκεύασαν 2 τόνους μεθαμφεταμίνη σαν… καρπούζια (εικόνες)
-

Στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού στο Σαν Ντιέγο, οι αμερικανικές τελωνειακές αρχές εντόπισαν δύο τόνους μεθαμφεταμίνης συσκευασμένες σαν… καρπούζια. «Η ποσότητα μεθαμφεταμίνης αξίας άνω των 5 εκατομμυρίων δολαρίων, εντοπίστηκε στις 16.08, όταν το φορτίο το οποίο βρισκόταν σε ρυμουλκούμενο από το Μεξικό, εκφορτώθηκε για έλεγχο», ανέφερε η υπηρεσία σε ανακοίνωσή της.

Ναρκωτικά - Καρπούζι

Οι υπεύθυνοι εντόπισαν 1220 συσκευασίες με πλαστικό περιτύλιγμα στα χρώματα του καρπουζιού, ανάμεσα σε πραγματικά καρπούζια που είχαν «φυτέψει» διάσπαρτα οι διακινητές ώστε να προκαλέσουν σύγχυση στους ελεγκτές.

 «Το συνολικό βάρος των συσκευασιών ήταν 2.080 κιλά και οι έλεγχοι έδειξαν ότι το περιεχόμενό τους ήταν μεθαμφεταμίνη»ανέφερε η υπηρεσία.

Ο οδηγός του φορτηγού παραδόθηκε στις αρχές.

Ναρκωτικά - Καρπούζι

Πηγή: Associated Press

Ειδήσεις σήμερα

ΣΥΡΙΖΑ - “87” σε Κασσελάκη: Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τη σύγχυση στην οποία βρίσκεται

Χανιά: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα (εικόνες)

Νότια Κορέα: Φονική φωτιά σε ξενοδοχείο (βίντεο)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)