Κοινωνία

11 Αυγούστου 2024 15:57

Φωτιές στον Ωρωπό: Ηλικιωμένη συνελήφθη για εμπρησμό

Η ηλικιωμένη γυναίκα, δύο φορές, προκάλεσε πυρκαγιά. Ποιο είναι το πρόστιμο που της επιβλήθηκε.

Φωτιές στον Ωρωπό: Ηλικιωμένη συνελήφθη για εμπρησμό
-

Μία ηλικιωμένη, 90 ετών συνελήφθη, όχι μία... αλλά δύο φορές για πρόκληση πυρκαγιάς στον Ωρωπό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη, έβαλε φωτιά την πήγαν στον εισαγγελέα και εκεί είπε ότι συνέβη "κατά λάθος", έτσι την άφησαν ελεύθερη. Στις 10 Αυγούστου, όμως έβαλε ξανά φωτιά. 

Μάλιστα, όταν πήγαν να την συλλάβουν τη δεύτερη φορά, αρχικά ταμπουρώθηκε στο σπίτι της και φώναζε.

Συγκεκριμένα η συλληφθείσα κατηγορείται για πρόκληση δυο πυρκαγιών στις 6 και στις 10 Αυγούστου 2024, στην περιοχή Ασπροχώρι του Ωρωπού Αττικής, της επιβλήθηκε δε διοικητικό πρόστιμο 5.413,50 ευρώ.

Η ηλικιωμένη οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη 14 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος:

"Συνελήφθη χθες, 10 Αυγούστου 2024, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Οινοφύτων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ηλικιωμένη ημεδαπή, ως υπαίτια πρόκλησης πυρκαγιάς σε ξηρά χόρτα σε οικοπεδικό χώρο, από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση και συγκεκριμένα για δυο (2) πυρκαγιές στις 06 και στις 10 Αυγούστου 2024, στην περιοχή Ασπροχώρι του Ωρωπού Αττικής και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.413,50€.

Η ανωτέρω οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και πήρε προθεσμία για να απολογηθείστον κ. Ανακριτή την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024".

Ειδήσεις σήμερα:

Μεσσήνη: Πανηγύρι συνεχίστηκε κι από…κάτω “έπεφταν” μπουνιές (βίντεο)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Αντετοκούνμπο στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα του μπάσκετ

Περσείδες: Πότε θα δούμε τη “βροχή” των αστεριών


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)