Κοινωνία

09 Αυγούστου 2024 14:58

Διδυμότειχο: Προφυλακιστέος ο 32χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της συντρόφου του

Ο Ανακριτής αποφάσισε την προφυλάκιση του επειδή δεν παραδόθηκε στην Αστυνομία όταν τον αναζητούσε και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Διδυμότειχο: Προφυλακιστέος ο 32χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της συντρόφου του
-

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του που ολοκληρώθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδας, ο 32χρονος Ρομά από το Διδυμότειχο, που κατηγορούνταν για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση 32χρονης συντρόφου του, ενδοοικογενειακή βία και παράνομη κατακράτηση.

Ο Ανακριτής αποφάσισε την προφυλάκιση του επειδή δεν παραδόθηκε στην Αστυνομία όταν τον αναζητούσε και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του, παραβιάζοντας έτσι τους όρους της “Υφ’ όρον απόλυσης” με την οποία είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές Γρεβενών τον Ιανουάριο του 2022. Είχε φυλακιστεί το 2020 για κακοποίηση της πρώην γυναίκας του, με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά και έπρεπε να μείνει στη φυλακή ως τα τέλη του 2025.

Τους παραβίασε λοιπόν μετά από όσα κατηγορείται πως διέπραξε σε βάρος της 32χρονης επίσης μουσουλμάνας Ρομά από το Χρυσοχώρι Καβάλας και έτσι τις επόμενες ημέρες ο Εισαγγελέας Γρεβενών και πάλι, αναμένεται να ανακαλέσει εκείνη την απόφαση. Οπότε, σίγουρα θα μείνει στη φυλακή ως τα τέλη του 2025 για την προηγούμενη παραβατική του συμπεριφορά. Αυτό είναι άσχετο με την εξέλιξη της τωρινής υπόθεσης, για την οποία απολογήθηκε συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Νίκου Ουζουνίδη.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η Ιατροδικαστική έκθεση που συμπεριλήφθηκε στην δικογραφία και έφτασε σήμερα το πρωί στην Ορεστιάδα, δεν επιβεβαιώνει βιασμό κατά φύσιν και παρά φύσιν.
Επίσης ο ίδιος και η υπεράσπιση του αρνιούνται ότι υπήρξε παράνομη κατακράτηση της 32χρονης συντρόφου του και αποδέχεται, όπως άλλωστε ήδη το ομολόγησε και δημόσια, πως την έδειρε. Άρα μόνο την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας αποδέχεται.

Πηγή: evros-news.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σπάρτη: Πατέρας κατηγορείται για βιασμό της 9χρονης κόρης του

Ιαπωνία: Φόβοι για “μεγασεισμό” μετά τα 7,1 Ρίχτερ

ΕΛΣΤΑΤ: Ο πληθωρισμός “τσίμπησε” αύξηση τον Ιούλιο


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)