Κοινωνία

07 Αυγούστου 2024 08:44 Τελευταία ενημέρωση : 07 Αυγούστου 2024 19:43

Κουρταλιώτικο Φαράγγι: Τραγική κατάληξη για τον 32χρονο αγνοούμενο

Νεκρός εντοπίστηκε ο άντρας, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν επισκέφθηκε το Κουρταλιώτικο Φαράγγι μαζί με τη σύντροφό του.

Κουρταλιώτικο Φαράγγι: Τραγική κατάληξη για τον 32χρονο αγνοούμενο
-

Τραγική είναι η κατάληξη της εξαφάνισης ενός 32χρονου πυροσβέστη, που είχε πάει εκδρομή με την φίλη του, στο Κουρταλιώτικο φαράγγι, στο Ρέθυμνο.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι επισκέφθηκε τις πηγές του φαραγγιού, και από εκεί κατευθύνθηκαν κατά μήκος του ποταμού προς τη γέφυρα της λίμνης Πρέβελη.

Ο 32χρονος σταμάτησε για να κολυμπήσει, ενώ η σύντροφος του συνέχισε την πεζοπορία προς την γέφυρα όπου τον περίμενε, με την ώρα όμως να περνάει και εκείνον να μην εμφανίζεται, ενώ και η επικοινωνία μέσω κινητού δεν ήταν εφικτή καθώς στην περιοχή δεν υπάρχει σήμα.

Η κοπέλα αναγκάστηκε να απευθυνθεί στις Αρχές και αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του με ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής να “χτενίζουν” την περιοχή.

Ο άτυχος νεαρός, που υπηρετούσε στο Ηράκλειο ως αξιωματικός ειδικών καθηκόντων, βρέθηκε νεκρός σε μισό μέτρο νερού από συναδέλφους του, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έφερε χτύπημα στο πρόσωπο.

Πηγή: flashnews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μενίδι: Γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη έξω από στρατόπεδο

Βενεζουέλα: Δεκάδες νεκροί σε μετεκλογικές διαδηλώσεις

Τσεχία: Εθελοντής στον πόλεμο στην Ουκρανία φυλακίστηκε για λεηλασίες


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)