Κοινωνία

21 Ιουλίου 2024 11:30 Τελευταία ενημέρωση : 21 Ιουλίου 2024 21:04

Αρκαδία: Εντοπίστηκε νεκρός 64χρονος με τραύματα σε λαιμό και κεφάλι

Ο 64χρονος βρέθηκε νεκρός, τα ξημερώματα της Κυριακής. Η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιεί έρευνες για ανθρωποκτονία. Ποιοι θεωρούνται πιθανοί δράστες

Αρκαδία: Εντοπίστηκε νεκρός 64χρονος με τραύματα σε λαιμό και κεφάλι
-

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος 64χρονου, στην κοινότητα του Αγίου Πέτρου, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στην Αρκαδία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 64χρονος βρέθηκε νεκρός, τα ξημερώματα της Κυριακής φέροντας ίχνη σωματικών βλαβών στο λαιμό και το κεφάλι, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Ερευνάται η εμπλοκή ζευγαριού που είχε φύγει από μία βάφτιση. Το θύμα που σύμφωνα με πληροφορίες είχε μεθύσει κάτι είπε στη γυναίκα και ακολούθησε συμπλοκή. Στις 03:30 τα ξημερώματα το ΕΚΑΒ ενημέρωσε την αστυνομία ότι είχε παραλάβει τον 64χρονο ο οποίος έφερε ίχνη από μώλωπες στο λαιμό και το κεφάλι.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τριπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το ζευγάρι πήγε στην αστυνομία για να κάνει καταγγελία για το περιστατικό (ίσως δεν ήξεραν ότι είχε πεθάνει) και συνελήφθησαν. Θα γίνει ιατροδικαστική για τα αίτια θανάτου Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το τμήμα Ασφάλειας της Τρίπολης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την σύλληψη του δράστη.



Ειδήσεις σήμερα:

Έβρος – Πυροβολισμοί: Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο συνοριοφύλακας

Νέος δυνατός σεισμός στην Κρήτη

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Αυλώνος Αλβανίας Ιγνάτιος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)