Κοινωνία

07 Ιουλίου 2024 10:45

Καρδίτσα: Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο δυστύχημα

Υπό ποιες συνθήκες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα. Πώς κατάφεραν πυροσβέστες και διασώστες να απεγκλωβίσουν τη σορό του νεαρού από το όχημα.

Καρδίτσα: Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο δυστύχημα
-


(εικόνα αρχείου)

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος λίγο έξω από το χωριό Καππά της περιφερειακής ενότητας Καρδίτσας, όπου ένας 20χρονος νέος έχασε σήμερα 07.07 το πρωί τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα.

Πιο αναλυτικά, κάτω από συνθήκες οι οποίες προς το παρόν ακόμα διερευνώνται, λίγα λεπτά μετά τις 05.30 το πρωί το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος νέος, εξετράπη της πορείας του και βγήκε εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα της Καρδίτσας neosagon.gr, το τροχαίο σημειώθηκε επί της επαρχιακής οδού Καρδίτσας – Μουζακίου, ανάμεσα στο χωριό Καππά και τη διασταύρωση για το χωριό Μαγουλίτσα. Ο άτυχος 20χρονος κατάγονταν από το κοντινό χωριό Λαζαρίνα.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου Καρδίτσας, με τους πυροσβέστες να προχωρούν σε απεγκλωβισμό, καθώς επίσης αστυνομικοί του Α.Τ. Μουζακίου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η είδηση σόκαρε και βύθισε στο πένθος την τοπική κοινότητα της Λαζαρίνας.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία τοπογράφου: Στα δικαστήρια ο 44χρονος - Αναζητείται ο ηθικός αυτουργός

“ΨΑΡΑ”: Βολές κατά 4 UAV που απείλησαν την φρεγάτα και εμπορικό πλοίο

Υποβρύχιο “JANTINA”: Εντοπίστηκε η πλώρη του, 83 χρόνια μετά την βύθιση στο Αιγαίο (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)