Υγεία

06 Ιουλίου 2024 09:50 Τελευταία ενημέρωση : 06 Ιουλίου 2024 20:05

Πιερία: Οχιά κρύφτηκε κάτω από κούνια μωρού και δάγκωσε τη γιαγιά του

Πώς τρύπωσε το ερπετό μέσα στο εξοχικό σπίτι, τι έκανε η γυναίκα για να το αντιμετωπίσει και πώς βρέθηκε δαγκωμένη. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της.

Πιερία: Οχιά κρύφτηκε κάτω από κούνια μωρού και δάγκωσε τη γιαγιά του
-

Επίθεση και δάγκωμα οχιάς σε γυναίκα με καταγωγή από τη Λάρισα, σημειώθηκε σε εξοχική κατοικία στην Σκοτίνα Πιερίας . Όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα της περιοχής onlarissa.gr, το φίδι πέρασε από ανοιχτή πόρτα στο εσωτερικό του σπιτιού, και αφού «τρύπωσε» στην κρεβατοκάμαρα, κρύφτηκε κάτω από το κρεβατάκι της εγγονής της γυναίκας, ηλικίας μόλις 2 χρόνων!

Το ερπετό δεν επιτέθηκε στο παιδί, δάγκωσε όμως το δάκτυλο του χεριού της γιαγιάς του. Συγκεκριμένα εκείνη πήγε να πάρει κάτι από το δάπεδο, διαπίστωσε έντρομη την παρουσία του κάτω από την κούνια και προσπάθησε να το αντιμετωπίσει ρίχνοντας επάνω του μια ζακέτα, αυτό όμως έβγαλε το κεφάλι του από το ρούχο και την δάγκωσε στο δάκτυλο. Η γυναίκα με φρικτούς πόνους και πρησμένη στο μισό της σώμα νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Κατερίνης σε κρίσιμη, κατά τους γιατρούς, κατάσταση. Η περιπέτειά της έλαβε αίσιο τέλος, καθώς στη συνέχεια με την κατάλληλη αγωγή γλίτωσε τη ζωή της.

Φέτος ειδικά έχουν σημειωθεί σε κατοικίες στην ύπαιθρο πολλά περιστατικά με ερπετά. Οι αρχές συμβουλεύουν τους κατοίκους οι οποίοι έχουν σπίτια στην εξοχή να μην αφήνουν ανοιχτές πόρτες και άλλα περάσματα προς τα σπίτια τους, και βέβαια σε περίπτωση που δεχθούν δάγκωμα φιδιού να σπεύσουν το ταχύτερο, στο πλησιέστερο Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας.

Ειδήσεις σήμερα:

Παναγιώτης Στάθης: Προσαγωγή 44χρονου για την δολοφονία στο Νέο Ψυχικό

Βουλγαρία: Άγαλμα του Ερμή σε εξαιρετική κατάσταση ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι (εικόνες)

Μπάιντεν: Μόνο ο Θεός μπορεί να με “αποσύρει” - Τα “θαλάσσωσα” στο ντιμπέιτ, αλλά...

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)