Παράξενα

08 Ιουνίου 2024 13:38

Viral o γιός Γερουσιαστή που κάνει αστείες γκριμάτσες στην διάρκεια ομιλίας στο Κογκρέσο (βίντεο)

Ο γιος του Γερουσιαστή έκλεψε όλα τα βλέματα και τις εντυπώσεις στην διάρκεια της ομιλίας του πατέρα του και... όχι αδίκως!

Viral o γιός Γερουσιαστή που κάνει αστείες γκριμάτσες στην διάρκεια ομιλίας στο Κογκρέσο (βίντεο)
-

H ομιλία του John Rose στο Κογκρέσο θα μείνει αξέχαστη, όχι για το περιεχόμενό της, στο οποίο προφανώς δεν κατάφερε να συγκεντρωθεί κανένας από τους θεατές και ακροατές του, αλλά για τις αστείες γκριμάτσες που έκανε στην κάμερα ο γιος του Ρεπουμπλικανού πολιτικού, ενώ εκείνος προσπαθούσε να εκθέσει, με κάθε σοβαρότητα, την άποψή του στο αμερικανικό Κοινοβούλιο.

Στο βίντεο, που έχει γίνει viral, ενώ ο πατέρας του έχει πάρει τον λόγο, ο 6χρονος αρχικώς χαμογελάει πλατιά και μετά ακολουθεί πιο δραστικές οδούς για να εντυπωσιάσει όσους τον βλέπουν από την κάμερα, δοκιμάζοντας διάφορες γκριμάτσες, προσφέροντας αν μη τι άλλο, το πιο αυθεντικό τρολάρισμα σε μια μονότονη πολιτική τοποθέτηση.

Τζον Ρόουζ - Γερουσιαστής - γιός - γκριμάτσες

Ακόμα και ο πατέρας του αγοριού το πήρε ψύχραιμα δημοσίως πάντως, γράφοντας με τη σειρά του στα social media, «Αυτό συμβαίνει όταν λέω στον γιο μου, να χαμογελάσει στην κάμερα για τον μικρό αδερφό του».

Ειδήσεις σήμερα:

Μετρό: Οι επεκτάσεις και οι νέοι σταθμοί

Συναυλία Coldplay: Στο ΟΑΚΑ από τα... χαράματα, για να βρεθούν δίπλα στην σκηνή (εικόνες)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος, οι αναρτήσεις για την διαιτησία και η καταγγελία των “ερυθρόλευκων”


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)