Αθλητικά

01 Ιουνίου 2024 22:44

Τελικός Champions League: Εισβολή οπαδών στα πρώτα δευτερόλεπτα του Ντόρτμουντ - Ρεάλ (βίντεο)

Δεν είχε συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, όταν 3 οπαδοί, βρήκαν ευκαιρία και εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Τελικός Champions League: Εισβολή οπαδών στα πρώτα δευτερόλεπτα του Ντόρτμουντ - Ρεάλ (βίντεο)
-

Τρεις οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Wembley» 33 δευτερόλεπτα μετά την πρώτη σέντρα του τελικού του Champions League μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ δεν ειχε συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα.

Στα πρώτα 33 δευτερόλεπτα διακόπηκε ο μεγάλος τελικούς του Champions League ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης. Τρεις οπαδοί εισάβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ και ένας τέταρτος προσπάθησε χωρίς επιτυχία.

Η ασφάλεια του γηπέδου, που αδράνησε πολύ σε πρώτο χρόνο, απομάκρυνε τους εισβολείς και μάλιστα τον έναν τον έπιασε ο ποδοσφαiριστής των Βεστφαλών, Μάρσελ Ζάμπιτσερ!

Ένας οπαδός έκανε πανηγυρισμό «Siu»... αλά Ρονάλντο, ενώ ένας άλλος έβγαλε selfie με τον Βινίσιους. Ο τελικός του Champions League συνεχίστηκε μετά από δυο λεπτά.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές - Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Η πρωτιά της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η 4η θέση κι η αδιευκρίνιστη ψήφος

Πάτρα: Γυμνιστής αναστάτωσε την πλαζ του Προαστίου

Λιόσια: Οι μαρτυρίες των γειτόνων, η απολογία του γιου και η ιατροδικαστική εξέταση (βίντεο)



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)