Πολιτική

10 Οκτωβρίου 2024 16:31

Τυφώνας “Μίλτον” - Μητσοτάκης: Η σκέψη μου στους κατοίκους της Φλόριντα και στην ελληνοαμερικανική κοινότητα

Τα συλλυπητήρια του πρωθυπουργού στις οικογένειες των θυμάτων του τυφώνα "Μίλτον"

Τυφώνας “Μίλτον” - Μητσοτάκης: Η σκέψη μου στους κατοίκους της Φλόριντα και στην ελληνοαμερικανική κοινότητα
-

Τη βαθιά θλίψη του για τις καταστροφές που προκάλεσε ο τυφώνας «Μίλτον» στη Φλόριντα εκφράζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του.

«Η σκέψη μας είναι σε όλους τους κατοίκους και την ελληνοαμερικανική κοινότητα που βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες» του τυφώνα, σημείωσε, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες ανθρώπων που θρηνούν οικείους τους.

τυφωνας μιλτον

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή του στο Σεν Λούσι, σύμφωνα με αξιωματούχους της Κομητείας. Ο τυφώνας Μίλτον ισοπέδωσε ένα συγκρότημα φιλοξενίας συνταξιούχων, μετέδωσε το CNN, βάσει των ίδιων πηγών.

Νωρίτερα, ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις, μιλώντας στο CNBC, ανέφερε ότι ο τυφώνας Μίλτον προκάλεσε «πολλούς» ανεμοστρόβιλους στην Πολιτεία και ότι πραγματοποιούνταν διασώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Εξέφρασε κάποια σχετική ανακούφιση ότι η καταιγίδα είχε ακολουθήσει πορεία νότια της Τάμπα, αντί να πλημμυρίσει την περιοχή.

«Αλλά αυτό έπληξε επίσης ολόκληρη τη χερσόνησο της Φλόριντα. Έχουμε πάνω από 3 εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς ρεύμα», σημείωσε ο Ντε Σάντις

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: Δεν θα ταλαιπωρήσω άλλο νομικά το κόμμα

Μπάλντοκ: Θρήνος για τον ποδοσφαιριστή που βρέθηκε νεκρός (βίντεο)

Ρεύμα: Οι αλλαγές και το νέο “νυχτερινό” ωράριο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)