Αθλητικά

Χθες 15:21 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 11:28

Παναθηναϊκός - Μπάλντοκ: Τι έδειξε η νεκροτομή για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή

Το μυστήριο με την ύπαρξη δεύτερου ατόμου, το μισοάδειο μπουκάλι βότκας και η μακροσκοπική έρευνα για παθολογικά αιτία, συνθέτουν τους τρεις άξονες των ερευνών της Ασφάλειας

Παναθηναϊκός - Μπάλντοκ: Τι έδειξε η νεκροτομή για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή
-

Θρήνος επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα.

Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας του σπιτιού, αλλά και γειτονικών κτιρίων, προκειμένου να διαπιστώσουν αν δέχθηκε κάποια επίσκεψη το βράδυ. Ταυτόχρονα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., παίρνουν καταθέσεις από γείτονες και ερευνούν εξονυχιστικά τον χώρο για να συλλέξουν στοιχεία που μπορούν να φανούν χρήσιμα στην υπόθεση.

Σημειώνεται πάντως πως το σπίτι δεν βρέθηκε παραβιασμένο ή αναστατωμένο και το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί, ενώ δεν βρέθηκαν στο χώρο ναρκωτικές ουσίες

Τζορτζ Μπάλντοκ - Σπίτι

Το χρονικό

Ο 31χρονος διεθνής έμενε μόνος στο σπίτι του στην Γλυφάδα καθώς η οικογένειά του διαμένει μόνιμα στην Αγγλία. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγός του τον έψαχνε στο τηλέφωνο όλο το απόγευμα. Ανησύχησε και επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ζητώντας του να πάει εκεί για να δει τι συμβαίνει. Πράγματι, ο σπιτονοικοκύρης μετέβη στο σημείο και βρήκε τον Τζορτζ Μπάλντοκ χωρίς τις αισθήσεις του στον πάτο της πισίνας.

Αμέσως, γύρω στις 22.30, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, που έσπευσε στην οικία του παίκτη του Παναθηναϊκού λίγα λεπτά αργότερα και διαπίστωσε τον θάνατό του Μπάλντοκ, ο οποίος ανασύρθηκε από την πισίνα φορώντας το μαγιό του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν τουλάχιστον επί τέσσερις ώρες νεκρός μέσα στην πισίνα.

Το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ σφραγίστηκε έπειτα από εντολή του Εισαγγελέα, ενώ σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, ο θάνατός του υπολογίζεται ότι συνέβη γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης.

Τζορτζ Μπάλντοκ - Παναθηναϊκός - ποδοσφαιριστής

Τα αίτια του θανάτου του ποδοσφαιριστή

Τα αποτελέσματα τοξικολογικών - ιστολογικών εξετάσεων, που θα δείξουν εάν ήταν υπό την επήρεια ουσίας θα βγουν τον Νοέμβριο. Στο διαμέρισμα δεν βρέθηκε ίχνος ναρκωτικής ουσίας. Μακροσκοπικά ο θάνατός του επήλθε από πνιγμό, τουλάχιστον τέσσερις ώρες πριν τον εντοπίσουν νεκρό. Υπήρχε ένα μπουκάλι βόντκα με λίγο περιεχόμενο και δεύτερο ποτήρι.

Θα εξετάσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας να δουν εάν είχε επισκέπτη και πότε αυτός έφυγε, γιατί εάν τον παράτησε στην πισίνα θα κατηγορηθεί για "παράλειψη λύτρωσης ατόμου από κίνδυνο ζωής". Το κινητό τηλέφωνό του δεν το έχουν ανοίξει ακόμα.

Στην περίπτωση που προκύψει η παρουσία δεύτερου ατόμου μέσα στο σπίτι, θα διερευνηθεί αν ήταν παρών στον θάνατό του 31χρονου ποδοσφαιριστή, αν τον είδε να μπαίνει στην πισίνα, και αν προσπάθησε να τον βοηθήσει ή έφυγε, στην περίπτωση που τον είδε να ξεψυχάει.

Ο θάνατος του ποδοσφαιριστή έχει προκαλέσει σοκ και θρήνο, ενώ ήδη έξω από το σπίτι του φίλοι του Παναθηναϊκού άφησαν λουλούδια στη μνήμη του.

Λουλούδια - Τζορτζ Μπάλτντοκ


Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: Δεν θα ταλαιπωρήσω άλλο νομικά το κόμμα

Μπάλντοκ: Θρήνος για τον ποδοσφαιριστή που βρέθηκε νεκρός (βίντεο)

Ρεύμα: Οι αλλαγές και το νέο “νυχτερινό” ωράριο


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)