Κλίμα

10 Οκτωβρίου 2024 08:50

Τυφώνας Μίλτον: “Αν βγούμε από το σπίτι θα σκοτωθούμε” (βίντεο)

Τις δύσκολες ώρες που βιώνουν περιγράφουν στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή ''Καλημέρα Ελλάδα'' κάτοικοι της Φλόριντα που πλήττεται από τον τυφώνα Μίλτον.

Τυφώνας Μίλτον: “Αν βγούμε από το σπίτι θα σκοτωθούμε” (βίντεο)
-

Ο Φίλιππος Κελάρης, κάτοικος Μείμπλ μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή καθώς αυτήν την ώρα πλήττεται από τον τυφώνα Μίλτον.

«Δεν είμαστε κοντά στα παράθυρα γιατί πριν 10 μέρες είχε περάσει ένας άλλος τυφώνας και κατέστρεψε τα πάντα. Υπάρχει δυνατός αέρας» ανέφερε.

Συνέχισε λέγοντας ότι «το νερό εδώ δεν είναι πάρα πολύ ψηλά. Τις ειδήσεις τις παρακολουθώ από το τηλέφωνό μου καθώς δεν έχουμε ρεύμα. Υπάρχουν νεκροί αλλά ο αριθμός τους είναι ακόμα άγνωστος».

«Γίνεται χαμός ο αέρας έχει πέσει αλλά ίσως να χειροτερέψει η κατάσταση λίγο αργότερα. Έξω από κάθε σπίτι έχει ένα βουνό από σκουπίδια. Κανείς δεν μπορεί να κυκλοφορήσει έξω. Αν σε πετύχει κάτι θα σε σκοτώσει καθώς οι άνεμοι πνέουν με 160 χιλιόμετρα την ώρα» είπε κλείνοντας ο Φίλιππος Κελάρης.

Νωρίτερα είχαν μιλήσει ακόμη δύο κάτοικοι περιγράφοντας και εκείνοι την δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουν.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο τυφώνας Μίλτον “χτυπά” τη Φλόριντα (εικόνες)

ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ αρνείται δεύτερη τηλεμαχία με την Κάμαλα Χάρις

Μέση Ανατολή: Τι συζήτησαν Μπάιντεν - Νετανιάχου για τα αντίποινα του Ισραήλ κατά του Ιράν

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)