Κόσμος

Χθες 22:31

Κέιτ Μίντλετον: Η συγκινητική αγκαλιά σε 16χρονη με επιθετική μορφή καρκίνου (εικόνες)

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, που έδωσε τη δική της μάχη με τον καρκίνο, συναντήθηκε με μία 16χρονη και η αγκαλιά τους συγκίνησε.

Κέιτ Μίντλετον: Η συγκινητική αγκαλιά σε 16χρονη με επιθετική μορφή καρκίνου (εικόνες)
-

Η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον συναντήθηκε με τη Λιζ Χάτον μία 16χρονη κοπέλα, που αντιμετωπίζει μία επιθετική μορφή καρκίνου.

Η 16χρονη, αποπνέει δύναμη και θάρρος, και η πριγκίπισσα την κάλεσε να βγάλει φωτογραφίες, καθώς αυτό είναι το πάθος της.

Η πριγκίπισσα, που μόλις έχει ολοκληρώσει τη χημειοθεραπεία, κατανοεί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς, κάτι που σίγουρα δημιουργεί έναν ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ τους.

Η Λιζ είναι μια εκκολαπτόμενη φωτογράφος από το Χάρογκεϊτ του Βόρειου Γιορκσάιρ, στην οποία οι γιατροί είχαν πει ότι της απομένουν από έξι μήνες έως τρία χρόνια ζωής.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κάθριν έγραψαν σε ανάρτηση στο Χ: «Χαρά μας που συναντηθήκαμε με τη Liz στο Windsor σήμερα. Μια ταλαντούχα νεαρή φωτογράφος της οποίας η δημιουργικότητα και η δύναμη μάς ενέπνευσε και τους δύο. Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις φωτογραφίες και την ιστορία σου μαζί μας».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ, η οποία είναι και η ίδια ενθουσιώδης φωτογράφος, δήλωσαν ότι το νεαρό κορίτσι τους ενέπνευσε και τους δύο.

Η Λιζ είχε την ευκαιρία να τραβήξει φωτογραφίες με τον ποδηλάτη Μαρκ Κάβεντις και τον πρώην ποδοσφαιριστής Άλι Μακόιστ. Μετά τη φωτογράφιση, το βασιλικό ζεύγος συνάντησε τη Λιζ και την οικογένειά της σε μια ιδιωτική συνάντηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Λαμία: Νεκρός σε τροχαίο - Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε ΚΤΕΛ (εικόνες)

Ιωνάς Καρούσης: “Νομίζω είναι ένα κακό όνειρο”, λέει η σύντροφός του (βίντεο)

Σκύρος: Πατέρας ομολόγησε ότι ασέλγησε στην ανήλικη κόρη του

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)