Κοινωνία

16 Σεπτεμβρίου 2024 21:05

Λιμανάκια - Σύνταγμα: Μπαράζ συλλήψεων από την Τροχαία (εικόνες)

Ποιες παραβάσεις εντόπισαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας κατά τους ελέγχους που πραγματοποίησαν σε Λιμανάκια και Σύνταγμα.

Λιμανάκια - Σύνταγμα: Μπαράζ συλλήψεων από την Τροχαία (εικόνες)
-

Σε 14 συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών και των Ο.Ε.Π.Τ.Α. της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, σε νέο σαφάρι ελέγχων στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου (Λιμανάκια) και στη Λεωφόρο Βασ. Αμαλίας (Σύνταγμα).

Αυτοκινητα - μηχανη - τροχαια - ελεγχοι

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει ότι «από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών και των Ο.Ε.Π.Τ.Α. της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής συνελήφθησαν βραδινές ώρες χθες (15-9-2024) -14- νεαροί (-5- ημεδαποί και -9- αλλοδαποί) στη Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου(Λιμανάκια) και στη Λεωφ. Βασ. Αμαλίας(Σύνταγμα) οι οποίοι στερούνταν της προβλεπόμενης άδειας οδήγησης.

Αυτοκινητα - μηχανη - τροχαια - ελεγχοι

Ειδικότερα, μετά από στοχευμένους ελέγχους αστυνομικών της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής σε περιοχές όπου παρατηρούνται φαινόμενα παραβατικών οδηγικών συμπεριφορών, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω νεαροί να οδηγούν οχήματα χωρίς να κατέχουν την προβλεπόμενη άδεια ικανότητας οδήγησης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης ενώ τα εμπλεκόμενα οχήματα ακινητοποιήθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.»

Αυτοκινητα - μηχανη - τροχαια - ελεγχοι

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο τουρίστας που παρέσυρε τουρίστριες και σκότωσε ηλικιωμένο

Τουρκία - Siper: Ισχυρισμοί για επιτυχή εκτόξευση του αντιαεροπορικού πυραύλου

Κρουαζιέρα: Το τέλος για Μύκονο - Σαντορίνη και για τα άλλα λιμάνια

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)