Κοινωνία

16 Σεπτεμβρίου 2024 06:22 Τελευταία ενημέρωση : 16 Σεπτεμβρίου 2024 16:06

Missing alert για την εξαφάνιση 23χρονης

Πού εντοπίστηκαν τελευταία φορά τα ίχνη της 23χρονης. Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing alert για την εξαφάνιση 23χρονης
-

Συναγερμός  σήμανε στις αρχές για την εξαφάνιση της 23χρονης Aρτιόλα Μέσι τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν από την περιοχή του Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού":.

Στις 11/09/2024, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Χαριλάου, στην Θεσσαλονίκη, η Αρτιόλα (ον.) Μέσι (επ.), αλβανικής καταγωγής, 23 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα, 16/09/2024, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αρτιόλα (ον.) Μέσι (επ.) έχει ύψος 1.60 μ., κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε ροζ μπλούζα και τζιν σορτσάκι. Έχει ένα τατουάζ στο αριστερό χέρι, μια πεταλούδα.

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια

Η περιπέτεια της Μέσι (επ.) Αρτιόλα (ον.), 23 ετών, έληξε σήμερα, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η ενήλικη με την βοήθεια ευαιθητοποιημένου πολίτη κατάφερε να επικοινωνήσει με τους οικείους της και να επιστρέψει με ασφάλεια στην οικογένεια της.

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ - Τραμπ: Η δεύτερη απόπειρα δολοφονίας και το προφίλ του υπόπτου

Εορτολόγιο - 16 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Καιρός: Άστατος με βροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)