Αθλητικά

14 Σεπτεμβρίου 2024 10:06

Τζόλης: Στα κορυφαία ταλέντα του Champions League ο Έλληνας εξτρέμ

Σε αφιέρωμα για τα αναδυόμενα ταλέντα του φετινού UEFA Champions League, η ιστοσελίδα "Guardian" συμπεριέλαβε και αποθέωσε τον Χρήστο Τζόλη

Τζόλης: Στα κορυφαία ταλέντα του Champions League ο Έλληνας εξτρέμ
-

Τα βλέμματα της Ευρώπης έχει τραβήξει το τελευταίο διάστημα ο Χρήστος Τζόλης ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο με την Κλάμπ Μπρίζ, όσο και με την Εθνική κόντρα στη Ιρλανδία.

Ξένα ΜΜΕ έχουν «σκανάρει» τον νεαρό Έλληνα, με την γνωστή ιστοσελίδα «Guardian» να τον κατατάσσει στην λίστα με τα μεγαλύτερα ταλέντα που θα αγωνιστούν φέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Το 2021 η Νόριτς είχε μεγάλες ελπίδες από τον Έλληνα επιθετικό, που υπέγραψε από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης έναντι 8,8 εκατομμυρίων λιρών. Ο Τζόλης ξεκίνησε την καριέρα του στην Carrow Road με δύο γκολ και μερικές ασίστ στο "γκρέμισμα" της Μπόρνμουθ με 6-0 στο League Cup, αλλά σπάνια ξεκίνησε στο βασικό σχήμα μετά από αυτό. Χαρακτηρίστηκε ως αποτυχία, δόθηκε δανεικός στη Φορτούνα Ντίσελντορφ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο δύστροπος και γρήγορος αριστερός εξτρέμ άνθισε, τερματίζοντας ως ο πρώτος σκόρερ της 2.Bundesliga με 22 γκολ και παραλίγο να οδηγήσει την ομάδα του στην άνοδο. Η Φορτούνα δεν είχε τα κεφάλαια για να κρατήσει τον Τζόλη με την επιλογή αγοράς των 3 εκατομμυρίων λιρών, αλλά ήταν λογικό να την ενεργοποιήσει για να μεταπωλήσει με καλό κέρδος. Η Κλαμπ Μπριζ ήταν στην ευχάριστη θέση να τον αποκτήσει και ο Τζόλης ξεκίνησε λαμπρά στο Βέλγιο», αναφέρει το «Guardian».

Η χρηματιστηριακή αξία του Έλληνα διεθνή την δεδομένη στιγμή κυμαίνεται στα 10 με 12 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο ο 22χρονος, θα έχει την ευκαιρία να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο, καθώς στο League Phase του UEFA Champion League, θα βρεθεί αντιμέτωπος με μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η Ντόρτμουντ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Γιουβέντους, η Μίλαν και η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. 

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 20 Σεπτεμβρίου

Βραζιλία: Δεκάδες χιλιάδες εστίες πυρκαγιάς μαίνονται στη χώρα (εικόνες)

Moody's: Αναβάθμισε σε θετικές τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)