Αθλητικά

12 Σεπτεμβρίου 2024 18:03

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κατάμεστο το Old Trafford εν όψει ΠΑΟΚ

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" ανακοίνωσαν  Sold Out κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 4η  αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κατάμεστο το Old Trafford εν όψει ΠΑΟΚ
-

Θρυλικές αναμετρήσεις και αξέχαστα ευρωπαϊκά ταξίδια επιφύλασσε η κληρωτίδα στον ΠΑΟΚ για την φετινή League Phase του UEFA Europa League. Η έξοδος στην πρεμιέρα κόντρα στην Γαλατάσαραϊ αποτελεί το πρώτο βήμα του Δικεφάλου, ο οποίος μετά και τις εντός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε Βικτώρια Πλζέν και Στεάουα Βουκουρεστίου, θα δοκιμαστεί στο Όλντ Τράφορντ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 7 Νοεμβρίου (η σπουδαία αναμέτρηση θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση και την ιστοσελίδα του Antenna).

3.500 φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορέσουν να ακολουθήσουν την ομάδα τους στην Αγγλία, με την Γιουνάιτεντ να ανακοινώνει επίσημα «Sold Out», τόσο για το ματς με την ελληνική ομάδα, όσο και για όλα τα εντός παιχνίδια της League Phase πλην της πρεμιέρας με την Τβέντε.

«Τα εισιτήρια για αυτό το παιχνίδι έχουν εξαντληθεί και οποιεσδήποτε μελλοντικές κυκλοφορίες θα πωλούνται αποκλειστικά σε United Members και κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που εξαιρέθηκαν», αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση της Γιουνάιτεντ για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ, θα βρεθεί πρώτη φορά στο  «Θέατρο των ονείρων» για να αντιμετωπίσει ένα «μεγαθήριο» του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όλη την δράση του UEFA Europa League και του UEFA Conference League θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από τον όμιλο ANTENNA. 

Ειδήσεις σήμερα:

Λύτρας: Η αποφυλάκιση, η νέα “συγγνώμη” και οι όροι

Τουρκικό Υπουργείο Άμυνας: Η συνεργασία ΗΠΑ - Κύπρου υπονομεύει τους Τουρκοκύπριους

Μεταναστευτικό: Τα “πυρά” Μητσοτάκη και η αγωνία της ΕΕ για το “σφράγισμα” της Γερμανίας

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)