Αθλητικά

12 Σεπτεμβρίου 2024 21:17

Άρσεναλ - Μικέλ Αρτέτα: “Κανονιέρης” έως το 2027!

Άρσεναλ και Αρτέτα έδωσαν τα χέρια για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2027

Άρσεναλ - Μικέλ Αρτέτα: “Κανονιέρης” έως το 2027!
-

Ο «αναγεννητής» και «αναμορφωτής» της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, θα παραμείνει για άλλα 3 χρόνια στο «Emirates».

Σύμφωνα με το Athletic, οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου του Βάσκου, με την διοίκηση των «κανονιέρηδων» να θέλει να τονώσει την ψυχολογία  παικτών, προπονητή και κόσμου, λίγο πριν το ντέρμπι με την Τότεναμ.

Από το 2019 που παρέλαβε τα ηνία, ο Ισπανός τεχνικός έχει καταφέρει βελτιώνοντας χρόνο με τον χρόνο την ομάδα, να φτάσει στο (σχεδόν) ακατόρθωτο. Να κοντράρει την Μάντσεστερ Σίτι των δισεκατομμυρίων, και 2 σεζόν σερί (22/23, 23/24) να κυνηγάει μέχρι και το «φωτοφίνις» το πρωτάθλημα, χάνοντας το στις λεπτομέρειες. Εκτός αυτού, με την κατάκτηση της 2ης θέσης την σεζόν 22/23, οι Λονδρέζοι έπαιξαν ξανά στο UEFA Champions League μετά από 7 χρόνια απουσίας και φτάνοντας στους 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θύμισαν στην Ευρώπη ότι επιτέλους επιστρέφουν. Εκτός από το ελκυστικό ποδόσφαιρο που παρουσιάζει, ο Αρτέτα έχει καταφέρει να κατακτήσει 2 Community Shield και ένα Κύπελλο Αγγλίας στην 5ετη του θητεία, πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στο πολυπόθητο πρωτάθλημα.

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Η απόφαση Κασσελάκη, τα τηλέφωνα και η Πολιτική Γραμματεία (βίντεο)

Μύκονος: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που μετακινήθηκε ο καταπέλτης πλοίου

Μεταναστευτικό: Τα “πυρά” Μητσοτάκη και η αγωνία της ΕΕ για το “σφράγισμα” της Γερμανίας


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)