Κοινωνία

06 Σεπτεμβρίου 2024 23:08

Τροχαίο στον Έβρο: Νεκρός νεαρός στρατιωτικός

Δεν τα κατάφερε ο νεαρός αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρό σε τροχαίο την Πέμπτη.

Τροχαίο στον Έβρο: Νεκρός νεαρός στρατιωτικός
-

Τροχαίο - μηχανή - εικόνα αρχείου

(εικόνα αρχείου)

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο μόλις 21 ετών στρατιωτικός που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά χθες το απόγευμα. Ο νεαρός κατευθυνόταν προς τη Μάκρη με τη μοτοσικλέτα του, όταν λίγο πριν τον κόμβο για την Εγνατία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο τύπου βαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο, το άλλο αυτοκίνητο ήταν από τη Ρουμανία και ο οδηγός του έκανε αναστροφή πάνω στην Εθνική Οδό. Ο νεαρός στρατιωτικός προσπάθησε να τον αποφύγει, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον ελιγμό και έπεσε πάνω στην πόρτα του οδηγού.

Λίγο μετά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με πολλαπλά κατάγματα και αιμορραγία. Χειρουργήθηκε και εισήχθη στην ΜΕΘ, αλλά τελικά δυστυχώς δεν άντεξε και έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ο νεαρός Εβρίτης είχε καταγωγή από το Σουφλί και κατοικούσε στην Αλεξανδρούπολη, όπου και υπηρετούσε ως δόκιμος αξιωματικός. Σε λίγες ημέρες θα απολυόταν και μόλις χθες ορκίστηκε ως αξιωματικός, αφού πήρε το βαθμό του ανθυπολοχαγού. Παρών στην ορκωμοσία και ο πατέρας του, ο οποίος υπηρετεί στην ίδια μονάδα ως αξιωματικός. Τραγική σύμπτωση επίσης, ότι η μητέρα του άτυχου Πέτρου είναι αστυνομικός στο Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού ανθυπολοχαγού, θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη, με στρατιωτικές τιμές.

Πηγή: e-evros.gr

Ειδήσεις σήμερα:

“Σεπτεμβριανά”: Μαύρη επέτειος για τους Ρωμιούς της Πόλης και τον Ελληνισμό

Πήλιο: Δηλητηρίασαν πολλά σκυλιά και γάτες - Ξεψυχούσαν στην πλατεία και σε αυλές

Φυλακές - Βρετανία: “Εξαγωγές” κρατουμένων... γιατί γέμισαν τα κελιά


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)