Αθλητικά

03 Σεπτεμβρίου 2024 17:10

Όσιμεν - Γαλατασαράι: Κίνηση “ματ” από τους Τούρκους

Νάπολι και Γαλατασαράι έδωσαν τα χέρια για την μεταγραφή της δεκαετίας στην Τουρκία.

Όσιμεν - Γαλατασαράι: Κίνηση “ματ” από τους Τούρκους
-

Μόλις πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι Γαλατάσαραϊ και Νάπολι συμφώνησαν σε όλα για τον δανεισμό του Βίκτωρ Όσιμεν. Πλήθος κόσμου τον περίμενε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, με τον παίκτη να βρίσκεται ήδη στην Τουρκία για να περάσει ιατρικές εξετάσεις.

Μια είδηση που «έσκασε» σαν «βόμβα» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς ο Νιγηριανός πρώην στράικερ των «παρτενοπέι», εγκαταλείπει τον ιταλικό νότο μετά το 4ετες του πέρασμα από το «Σαν Πάολο».

Εκεί πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και χάρισε στην ομάδα του το Σκουντέτο την αγωνιστική περίοδο 22/23. Ολοκλήρωσε την σεζόν πετυχαίνοντας 26 γκολ και ξεπέρασε τον Τζόρτζ Γουεά καταφέρνοντας να γίνει ο πρώτος Αφρικανός σκόρερ στην ιστορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Όσιμεν έλαμψε, η αξία του εκτοξεύθηκε και έγινε πόθος πολλών ομάδων. Ωστόσο, τα 120 εκατομμύρια που ζητούσε η Νάπολι για την εξαγορά του τον Ιούνιο θεωρήθηκαν υπερβολικά.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία μετά και τον τραυματισμό του Γκονζάλο Ράμος έψαχνε απεγνωσμένα για φορ, έβαλε τον Όσιμεν στα «ραντάρ» της μπαίνοντας πιο δυνατά από όλους στο κόλπο για να τον αποκτήσει. Παρά τις διαπραγματεύσεις, η Παρί πότε δεν έκανε επίσημη πρόταση στον παίκτη. Στην Νάπολι ζητούσαν μαζί με το ποσό της μεταγραφής, να παραχωρηθεί και ο μέσος Κάγκ Ίν Λί στην ομάδα, ενώ και ο Λουΐς Ενρίκε δεν ήταν υπέρ της κίνησης αυτής, καθώς θεωρούσε ότι δεν ταίριαζε στο στυλ παιχνιδιού της.

Με χρηματιστηριακή αξία στα 97 εκατομμύρια, ο Όσιμεν μπαίνει αδιαμφισβήτητα στην λίστα των κορυφαίων και ακριβότερων σέντερ φορ στον πλανήτη.

Οσιμεν - Γαλατασαράι

Είναι γρήγορος με καλή τεχνική κατάρτιση, εκρηκτικότητα και «μέγεθος» (1,85) το οποίο χρησιμοποιεί κατάλληλα για να «σκορπίσει» τις αντίπαλες άμυνες. Όσο καλός είναι με τα πόδια, τόσο είναι και με το κεφάλι. Ένα  «πολυεργαλείο» για την επίθεση της Γαλατά, το οποίο αν αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να πληγώσει σφόδρα οποιονδήποτε αντίπαλο.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μετακίνηση ενδέχεται και ο ΠΑΟΚ να βρει στον δρόμο του τον Όσιμεν, στον αγώνα της πρεμιέρας για την League Phase του UEFA Europa League. Την δράση της διοργάνωσης αλλά και την δράση του UEFA Conference League θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά από τον όμιλο του ANTENNA.

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Την υπνώτιζε ο σύζυγος και την βίαζαν 51 άνδρες (βίντεο)

Ενδοοικογενειακή βία - Θεσσαλονίκη: Ιερέας απείλησε την πρεσβυτέρα επειδή... μαγείρευε

Ρεμπέκα Τσεπτέγκι: Την περιέλουσε με βενζίνη ο σύντροφός της

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)