Κοινωνία

02 Σεπτεμβρίου 2024 11:12 Τελευταία ενημέρωση : 03 Σεπτεμβρίου 2024 14:54

Εξαφάνιση 16χρονης από την Κηφισιά

Ένα ανήλικο κορίτσι εξαφανίστηκε από την Κηφισιά, όμως αρκετές ημέρες αργότερα υπήρξε αίσιο τέλος στην περιπέτειά του.

Εξαφάνιση 16χρονης από την Κηφισιά
-

Όπως ανακοίνωσε το "Χαμόγελο του Παιδιού":

Στις 28/08/2024, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κηφισιάς, η Κωνσταντίνα-Ειρήνη Ρ., 16 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο. Η Κωνσταντίνα-Ειρήνη Ρ, 16 ετών, έχει ύψος 1,64 μ., είναι αδύνατη (45 κιλά), έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπλούζα με τιράντες, γκρι παντελόνι φόρμας, μαύρα παπούτσια "Nike" και μαύρη τσάντα χιαστί.

Σε νεότερη ενημέρωση του Συλλόγου, αναφέρονται τα εξής:

Η περιπέτεια της Κωνσταντίνας-Ειρήνης Ρ., 16 ετών, έληξε, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Κωνσταντίνα-Ειρήνη Ρ., 16 ετών βρέθηκε σε επιβαρημένη κατάσταση στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής και λαμβάνει την απαραίτητη ιατρική και ψυχολογική βοήθεια που χρειάζεται. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Κωνσταντίνα-Ειρήνη Ρ., 16 ετών. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί..


Ειδήσεις σήμερα:

Σαντορίνη: Απάτη και σύλληψη εν μέσω χειροκροτημάτων

Κρήτη: Πυρπόλησε το αυτοκίνητο του πρώην της

Πρέβεζα: Αιματηρή επίθεση στη Γιορτή της Σαρδέλας


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)